DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
viš da se nalupetala ko maksim po diviziju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posebno su jeli povrće i voće inuiti))))
Na crtežima po pećinama gde su obitavali ljudi postoje slike lova, naravno ne na prasiće... jeleni, bizoni, veprovi.Pa dobro jesi ti nasao neku koja ne jede meso?
I jeste sve u glavi.
I nije bitno hoces li ziveti 50 ili 100 vec kako ces ziveti.
Ne umeju svi biti srecni.
Ocigledan primer glave su smoki i zd, na ovom forumu. Zene koje su kisu bozju prenele preko ledja a uvek nasmejane i sve sa lakocom nose.
Dok s druge strane imas one koji samo jadna ja, pada kisa, jadna ja, boli ovo... i cak i sama smatram da spadam medju kukavice uglavnom... i to mi je odvratno. Razlicito slaganje stvari u glavi. Malo promenis raspored i eto optimizma.
A veganstvo ima smisla. Kako li je covek opstajao kroz milijarde i milijarde godina do danas? Nije sigurno jeduci prasice. Ali to je karakteristicno za nase podneblje i mi smo se navikli. Zato i zivimo 20god krace od Italijana npr. I to je nas izbor.
Meni samo smeta sto kamael ne pise kako se hrani, sta jede, ne objasnjava lepe i pozitivne strane veganstva, ne privlaci ljude da ga razumeju i pokusaju vec samo pljuje po onima koji jedu meso.
Tema: doruckujem
Мед је пчелиња кака.-Камаел на ПДФ Здравље!Ma vegetarijanci su meni skroz ok, imaju ljudi svoja ubeđenja koja ja izuzetno poštujem, al ne odbacuju sve životinjskog porekla.
Nemaju problem sa mlekom i sirom i jajima i medom(!!!).
Ma vegetarijanci su meni skroz ok, imaju ljudi svoja ubeđenja koja ja izuzetno poštujem, al ne odbacuju sve životinjskog porekla.
Nemaju problem sa mlekom i sirom i jajima i medom(!!!).
Jedno je kada nesto radis iz etickih principa, i to mogu da postujem, ionako me smaraju ljudi koji zdravlje furaju kao glavnu moralnu vrednost. Nemam problema sa tim kada neko zbog ideje ugrozava zivot, ja ionako mislim da je ovom svetu potrebno vise takvih.
Ali kada pocnes da pricas kako je nesto zdravo, pa cak i oni najveci veganski ekstremisti, raw vegani koji nista ne kuvaju, e to je vec lupetanje.
Pomenuta Maja Volk od svih 1000 sati koliko je bila na televiziji, mozda je dva minuta pomenula eticki stav i branila zivotinej, ostalih 999,9 sati je pricala o zdravlju svog du.peta, sto je potpuno sporedna stvar i nema veze sa osnovnim razlozima veganstva.
ček...to ona što reklamira super secka ?![]()
Bile na igralistu, kratko smo se zadrzali jer nije bilo nikoga.
Malo se prosetale i vratile u stan.
Rucak se lagano krcka a ja pijem kafu i nadam se da ce kasnije vetar slabije da duva.
to je ta izgledaОна што изгледа као корњача са Галапагоса.
Baš je užasno, ja treba uskoro da krenem, a sve mi se čini da će neka kišurina da se stušti :S
Разведрава се, колико ја видим кроз прозор.
Nekad su vegetarijanci bili hit. Kao, vegetarijanac si - drugačiji si, razmišljaš o svom wellnessu i wellnessu drugih bića, la la...
Onda su se namnožili, pa biti vegetarijanac nije bilo dovoljno drugačije.
Tada je krenula popularizacija veganstva.
Sad više ne može čoveku dan da prođe a da ne naleti na vegane negde u medijima. Znači, opet više nije dovoljno posebno.
Pa su zato izmislili raw food diet...
Ja predviđam da će sledeća faza biti nešto što bi moglo da se zove naturalistizam, a sledbenici tog lifestyle-a neće više ni čupati svoju salatu iz zemlje (jer tako ubijate salatu), nego će na sve četiri brstiti po bašti.