Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tu je najgore od svega sto se oni sto zaista voze kao ludaci pustaju jer tutnu panduru koju crvenu, a ovi gresnici sto preticu nekog sto se vuce 20 pisi redno
to je problem nase drzave
na neki nacin razumem Cicka, ali pre svega ona je kriva i ne njen muz (objektivno je on kriv, jer nije trebalo da je slusa, a realno je ona kriva)
ako imaju para, onda bi trebalo da plate, ali bih ja svakako prvo sacekala da se stvarno razresi da li je zastarelo i pozvati se na to (ako jeste)

u slucaju da neko nema para, a jos treba i ove nebuloze da placa, to bih prva rekla da se izbegava na svaki nacin

tu je najgore od svega sto se oni sto zaista voze kao ludaci pustaju jer tutnu panduru koju crvenu, a ovi gresnici sto preticu nekog sto se vuce 20 pisi redno
to je problem nase drzave

na neki nacin razumem Cicka, ali pre svega ona je kriva i ne njen muz (objektivno je on kriv, jer nije trebalo da je slusa, a realno je ona kriva)
ako imaju para, onda bi trebalo da plate, ali bih ja svakako prvo sacekala da se stvarno razresi da li je zastarelo i pozvati se na to (ako jeste)

u slucaju da neko nema para, a jos treba i ove nebuloze da placa, to bih prva rekla da se izbegava na svaki nacin
ovo je gola istina
bogatunima se toleriše, ili se odma okreću telefoni da se "završi" na drugi način preko poznanstava, a sirotinju jebbi, udri...

Aham, znači u pitanju je kazna.

Elem, vidi:

Zastarelost izvršenja kazne i zaštitne mere Član 85 Zakona o prekršajima

Izrečena kazna i zaštitna mera ne mogu se izvršiti ako je od dana pravnosnažnosti presude protekla jedna godina.
Zastarevanje izvršenja kazne i zaštitne mere počinje od dana pravnosnažnosti presude kojom je izrečena kazna odnosno zaštitna mera.
Zastarevanje izvršenja kazne i zaštitne mere ne teče za vreme za koje se izvršenje ne može preduzeti po zakonu.
Zastarevanje se prekida svakom procesnom radnjom nadležnog organa koja se preduzima radi izvršenja kazne, odnosno zaštitne mere.
Posle svakog prekida zastarevanje počinje ponovo da teče.
Izvršenje kazne odnosno zaštitne mere zastareva u svakom slučaju kad protekne dva puta onoliko vremena koliko se po zakonu traži za izvršenje kazne, odnosno zaštitne mere.

pa vidi kada je doneta presuda, odnosno kada je postala pravnosnažna, pa izračunaj ima li zastarelosti u tom pogledu.

Ako je kazna 15 dana a resenje je doneseno prosle godine. Jel onda vazi ovo poslednje?
On je uz to dobio i 3 meseca zabrane. To mu je isteklo 23.maja. i to je postovao.
kao sto postuje uvek sve propise i vozi po ps oduvek.

napravila muzu cedjenu pomorandzu i da vam pokazem moj rucak, on ode do banke

WP_20160223_006.jpg

a dete ce tek oko 3 iz skole

A ko ce ga znati...
Tamo nije potpisao...
ali stizalo je ranije plava koverta... nije ovo prvi put... cini mi se i da je isao na sud.
Stvarno su debili jer je obisao zenu koja je vozila 20km/h. Najozbiljnije.
Nikog nema i nije bila odmah dupla puna vec isprekidana ali oni kazu to je za skretanje.
Ma kreteni...
Ja sam prva za to da se kaznjavaju manijaci koji jure. A ovo je klasicno izdrkavanje

Dosli mu panduri jer se nije odazivao na poziv, verovatno vise puta.

A i ne funkcionise zastarelost tako kako vi mislite, da se ne odazovete na poziv. Moras da ides na sud i ti da kazes da je tuzba zastarela, tako funkcionise ta prica o zastarelosti, a ne da ignorises i ponasas se kao da ne postoji.

- - - - - - - - - -

E hvala ti.
Ne znam kad je.resenje. sad cu da pitam muza.
Dobio je 15.ooodin ili 15 dana zatvora

Pa bolje da ide u zatvor 15 dana :think:

- - - - - - - - - -

Ako je kazna 15 dana a resenje je doneseno prosle godine. Jel onda vazi ovo poslednje?
On je uz to dobio i 3 meseca zabrane. To mu je isteklo 23.maja. i to je postovao.

Propisi nisu tu da se zastite ucesnici u saobracaju, propisi su tu da drzava moze da te ucenjuje i kaznjava, i da uzima pare za drzavne parazite.

sad se smaram :aha:
shvatila sam zasto me je uvatio napad ciscenja, spremanja, kuvanja....
to je zato sto mi je dosadno
rijatilije ne gledam
ne mogu vise da gledam animal planet
tv mi je dosadan
politiku mrzim
para za soping nemam trenutno
a ni za izlaske

nemam trenutno ni knjigu koja bi me onako zabavila
muzika mi je malo dosadila, a kako mi je glava ko balon od ovih sinusa, ne prija mi, kao da mi probija mozak

i onda uhvatim pa udri po kuci
i lepo mi
kad posle vidim sta sam uradila, bas mi nesto finoi dete sam nekako zarazila da se sada privati sa manje otpora i sa kako bih rekla normalom

Ne važi.
Izvršenje takođe zastareva za dve godine od dana kada je presuda postala pravnosnažna.

Sve u svemu, mogu da mu zamene novčanu kaznu kaznom zatvora.
No mogu i da pokrenu prinudno izvršenje na računu, pokretnoj ili nepokretnoj imovini, kada će plaćati ne samo tih 15 hiljada, već i troškove izvršnog postupka.
Plus se nalazi u Registru novčanih kazni (dok god ne plati kaznu) i mogu da mu ne izdaju razne dozvole, registracije i ostalo.

Pa ti vidi šta ti je pametnije: da li da platiš 15 hiljada, ili da si nakamičiš na vrat dodatne troškove.

O moralisanju tipa davanja primera deci da kad roditeljei nešto zaseru, svoje greške i plate, drugom prilikom.

- - - - - - - - - -

Elem, evo mu ga registar, pa može da se proveri:

https://rnk.sipres.sud.rs/

sad se smaram :aha:
shvatila sam zasto me je uvatio napad ciscenja, spremanja, kuvanja....
to je zato sto mi je dosadno
rijatilije ne gledam
ne mogu vise da gledam animal planet
tv mi je dosadan
politiku mrzim
para za soping nemam trenutno
a ni za izlaske

nemam trenutno ni knjigu koja bi me onako zabavila
muzika mi je malo dosadila, a kako mi je glava ko balon od ovih sinusa, ne prija mi, kao da mi probija mozak

i onda uhvatim pa udri po kuci
i lepo mi
kad posle vidim sta sam uradila, bas mi nesto finoi dete sam nekako zarazila da se sada privati sa manje otpora i sa kako bih rekla normalom

Imam u gradu, blizu jednu blesavu cvećarku, čitavu biblioteku u cvećari drži :lol: i uvek imam knjige raznih žanrova ..
Za sinuse Defrinol, sve iscuri za dan dva neverovatno, nisam verovala dok nisam probala.
I nemoj se smaraš da čistiš, TV ne preporučujem.
Glupavo vreme ... mislim za šetnju.
Slično se osećam.

Ne važi.
Izvršenje takođe zastareva za dve godine od dana kada je presuda postala pravnosnažna.

No mogu i da pokrenu prinudno izvršenje na računu, pokretnoj ili nepokretnoj imovini, kada će plaćati ne samo tih 15 hiljada, već i troškove izvršnog postupka.
Plus se nalazi u Registru novčanih kazni (dok god ne plati kaznu) i mogu da mu ne izdaju razne dozvole, registracije i ostalo.

Pa ti vidi šta ti je pametnije: da li da platiš 15 hiljada, ili da si nakamičiš na vrat dodatne troškove.

O moralisanju tipa davanja primera deci da kad roditeljei nešto zaseru, svoje greške i plate, drugom prilikom.

- - - - - - - - - -

potpuno se slazem s Cvetnom
s tim sto izuzimam one koji nemaj jer 15.000 je mnogo, to je pola prosecne plate
oni su bre nenormalni jer su kazne previsoke
i o moralu drzave ne bih takodje :aha:

- - - - - - - - - -

Imam u gradu, blizu jednu blesavu cvećarku, čitavu biblioteku u cvećari drži :lol: i uvek imam knjige raznih žanrova ..
Za sinuse Defrinol, sve iscuri za dan dva neverovatno, nisam verovala dok nisam probala.
I nemoj se smaraš da čistiš, TV ne preporučujem.
Glupavo vreme ... mislim za šetnju.
Slično se osećam.

lepo je za setnju lep je dan skroz (16 stepoeni) nebitno za kisicu
nego ne volim da idem besciljno
ja nisam tip koji seta da bi posmatrao prirodu ili prolaznike (mislim ako se park racuna u prirodu)
a nisam sportsmen
ici cu do majke po podne u dom, a do tada cu ovde da blejim dokone
i da pogledam mejlove sto su stigli u medjuvremenu

Ne važi.
- - - - - - - - - -
Pa nema ga u registru.
Mogu slobodno da mu pokrenu prinudno izvršenje. Jer je to što rade bezobrazluk.
Da je bar bila kazna za pojas, ali ništa! Ne može biti uredniji vozač od njega, i da je vozio brzo, ja bih prva rekla plati.
Ali ovo je toliko izdrkavanje. A kad treba da urade svoj posao i brinu se o krađama i lopovima, njih nigde nema.
Sud se bavi presudom mog muža, koji je obišao sa 20 km/h, urnebesno.
Rekla sam što se mene tiče, nek dođu da ga vode, ne pada mi na pamet da plaćam nekom reket.
I te ideje da je bilo kome u ovoj državi malo 15,ooo su jako smešne. pomalo i tužne.

Pa nema ga u registru.
Mogu slobodno da mu pokrenu prinudno izvršenje. Jer je to što rade bezobrazluk.
Da je bar bila kazna za pojas, ali ništa! Ne može biti uredniji vozač od njega, i da je vozio brzo, ja bih prva rekla plati.
Ali ovo je toliko izdrkavanje. A kad treba da urade svoj posao i brinu se o krađama i lopovima, njih nigde nema.
Sud se bavi presudom mog muža, koji je obišao sa 20 km/h, urnebesno.
Rekla sam što se mene tiče, nek dođu da ga vode, ne pada mi na pamet da plaćam nekom reket.
I te ideje da je bilo kome u ovoj državi malo 15,ooo su jako smešne. pomalo i tužne.

Ne shvatas Cicak. Nisi jaca od drzave, a oni su skup otimaca, i glavni cilj im je da ti otmu sto vise. Pravila o saobracaju su napravljena da ti otmu sto vise kinte.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back