- Poruka
- 121.771

hbt svi se uhvatili cifre od 6 000din i ne pustaju....kao da su se dogovorili
pregled za uloske 6 soma
pregled mladeza 6 soma
pre neki dan kompletan gin pregled 6 soma
aman ste poludeli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako su dosli po mog caleta jer je prekoracio brzinu za 10 km/h.Zavrsila posO. Onaj placeni. A saad poso. Onaj za dzaba. Kuvanje... samo da odlicim sta?
PS. Ugasila sam ga... malopre dosli za kaznu mm-a, sve sa onom maricom. Mislila sam odvesce ga. Ali nisu. Svakako sam gotova jer je kaznu dobio zbog mene. Jb mi i oca i majku i tetku iz bosanske krupe cim udje
Једем хлеб путер и сир. Гледам емисију о погибији наших у Либији.
I nisi izgubila apetit?!![]()
Зашто бих?
Cim pitas, ne vredi objasnajvati...
Једем хлеб путер и сир. Гледам емисију о погибији наших у Либији.
Pravila moraju da postoje.
Svake godine kad se vraćamo sa mora i gledam cveće usput naježim se.
Dok nas neki manijak sa BG ili CG tablama obilazi na ludačkim krivinama sa ludačkim brzinama uvek im psujem majku i pitam se gde je policija.
Sad mi je jasno. Brinu se o preticanju od 20km/h, u nekoj selendri, gde ni mačke nema. Veliki je to prekršaj.
Ova država je zaista dno dna.
Zavisi koja pravila, vecina pravila uopste nisu potrebna, i sluze da bi ti drzava otela vecu kintu.
Svaka drzava je dno dna, to je definicija drzave.
okupah se, spremam vecerinku, skidam filmove, pa da se zavalim zderem uz filmic Pogledajte prilog 375548
Прошла сам данас поред "Микана" и сетих се вас двоје.
Placenih imam 3. A platu jednu.i tako ti tvrdis da imas vise poslova
da te nema treba te izmisliti
Tako su dosli po mog caleta jer je prekoracio brzinu za 10 km/h.
Isto mu je moja keva bila kriva
Ladno su mu i dozvolu suspendovali na mesec dana
jesi omrsila brke?
Placenih imam 3. A platu jednu.
Dok neplacenih imam bezbroj.
Pa i mm su zabranu na 3 meseca i 15.ooo din. Ej bre. Za preticanje sa 20km/h i to na isprekidanoj za koju oni tvrde da je dupla puna, u nekim pizdincima gde nema macke.
Kad malo bolje razmislimo, to moze biti sjajno. Imas tri obroka, toplo, krevet, dobijaju i dnevnicu 150 din. Znaci za dve nedelje se vrati sa 2.ooo din. Pa lepo mu kazem da ja odem umesto njega dusu da odmorim![]()
prvo - to sto kacis fotke na sajtu, i sto odes na stand da poziras uz flasu, i sto postavis sto za prezentaciju nisu tri odvoje posla, nego je to sve jedan posao za jednu firmu
drugo - kad budes u svedskoj i placaju ti sto sedis kuci da dojis onda ce to biti drugi, za sad nije zao mi je
trece - neplaceni hobi ne spada u posao
![]()
Liga šampiona. Ne da mi se tražiti tema Žene i sport, da pitam koju utakmicu gledaju, Bajern/Juve ili Barsa/Arsenal?![]()