Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:telefon: ugovaram lekare...o dzoj o dzoj...ima spomenik da mi dignu, svi ce da letuju na maldivima zbog mojih donacija :lol:
hbt svi se uhvatili cifre od 6 000din i ne pustaju....kao da su se dogovorili
pregled za uloske 6 soma
pregled mladeza 6 soma
pre neki dan kompletan gin pregled 6 soma
aman ste poludeli :dash:

Zavrsila posO. Onaj placeni. A saad poso. Onaj za dzaba. Kuvanje... samo da odlicim sta?
PS. Ugasila sam ga... malopre dosli za kaznu mm-a, sve sa onom maricom. Mislila sam odvesce ga. Ali nisu. Svakako sam gotova jer je kaznu dobio zbog mene. Jb mi i oca i majku i tetku iz bosanske krupe cim udje
Tako su dosli po mog caleta jer je prekoracio brzinu za 10 km/h.

Isto mu je moja keva bila kriva :lol:

Ladno su mu i dozvolu suspendovali na mesec dana

Pravila moraju da postoje.
Svake godine kad se vraćamo sa mora i gledam cveće usput naježim se.
Dok nas neki manijak sa BG ili CG tablama obilazi na ludačkim krivinama sa ludačkim brzinama uvek im psujem majku i pitam se gde je policija.
Sad mi je jasno. Brinu se o preticanju od 20km/h, u nekoj selendri, gde ni mačke nema. Veliki je to prekršaj.
Ova država je zaista dno dna.

Zavisi koja pravila, vecina pravila uopste nisu potrebna, i sluze da bi ti drzava otela vecu kintu.

Svaka drzava je dno dna, to je definicija drzave.

Zavisi koja pravila, vecina pravila uopste nisu potrebna, i sluze da bi ti drzava otela vecu kintu.

Svaka drzava je dno dna, to je definicija drzave.

10_7010.jpg

:lol:

i tako ti tvrdis da imas vise poslova :rotf:
da te nema treba te izmisliti
Placenih imam 3. A platu jednu.
Dok neplacenih imam bezbroj.
Tako su dosli po mog caleta jer je prekoracio brzinu za 10 km/h.
Isto mu je moja keva bila kriva :lol:
Ladno su mu i dozvolu suspendovali na mesec dana

Pa i mm su zabranu na 3 meseca i 15.ooo din. Ej bre. Za preticanje sa 20km/h i to na isprekidanoj za koju oni tvrde da je dupla puna, u nekim pizdincima gde nema macke.
Kad malo bolje razmislimo, to moze biti sjajno. Imas tri obroka, toplo, krevet, dobijaju i dnevnicu 150 din. Znaci za dve nedelje se vrati sa 2.ooo din. Pa lepo mu kazem da ja odem umesto njega dusu da odmorim :lol:

Placenih imam 3. A platu jednu.
Dok neplacenih imam bezbroj.

Pa i mm su zabranu na 3 meseca i 15.ooo din. Ej bre. Za preticanje sa 20km/h i to na isprekidanoj za koju oni tvrde da je dupla puna, u nekim pizdincima gde nema macke.
Kad malo bolje razmislimo, to moze biti sjajno. Imas tri obroka, toplo, krevet, dobijaju i dnevnicu 150 din. Znaci za dve nedelje se vrati sa 2.ooo din. Pa lepo mu kazem da ja odem umesto njega dusu da odmorim :lol:

prvo - to sto kacis fotke na sajtu, i sto odes na stand da poziras uz flasu, i sto postavis sto za prezentaciju nisu tri odvoje posla, nego je to sve jedan posao za jednu firmu
drugo - kad budes u svedskoj i placaju ti sto sedis kuci da dojis onda ce to biti drugi, za sad nije zao mi je
trece - neplaceni hobi ne spada u posao

I ja sam okupala decu..obukla u pidzame i uspavala. Sad bi nesto jela... a nema nista ...

- - - - - - - - - -

prvo - to sto kacis fotke na sajtu, i sto odes na stand da poziras uz flasu, i sto postavis sto za prezentaciju nisu tri odvoje posla, nego je to sve jedan posao za jednu firmu
drugo - kad budes u svedskoj i placaju ti sto sedis kuci da dojis onda ce to biti drugi, za sad nije zao mi je
trece - neplaceni hobi ne spada u posao

Dobro

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back