Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mene stra`sa tobom o kompjuterima pricati :sad2: mislim gde cu kasikom na buldozer :lol: moj ti je max domet ofiice i graphpad prism pa ti sad vidi. ja ne mogu da ispratim ni programe u kojima mi dvanaestogodisnje dete radi geometrisko crtanje. kad donese ocenjen crtez ja samo kazem bravo sine bas si lepo nacrtao :rotf:

ima jedan model za 2000, ostali su 2600-3700.

Tricavih... :aha:

- - - - - - - - - -

Ucim
Skidam slike
Forumasim

mene stra`sa tobom o kompjuterima pricati :sad2: mislim gde cu kasikom na buldozer :lol: moj ti je max domet ofiice i graphpad prism pa ti sad vidi. ja ne mogu da ispratim ni programe u kojima mi dvanaestogodisnje dete radi geometrisko crtanje. kad donese ocenjen crtez ja samo kazem bravo sine bas si lepo nacrtao :rotf:

ima jedan model za 2000, ostali su 2600-3700.

ma opusteno
mek je i napravljen da sve kategorije usera uzivaju
ovo ostalo lazes <3 :lol:

eno čitam temu genetska mapa srba, pa mi pade na pamet da uradim svoju genetsku sliku...misim nekad sam negde pročitao da je to moguće...
pa bi pitao vrle forumašice i forumaše gde se to radi i pre svega kolko košta ? jer računam da nije baš jeftino

koja je fora sa tim pozledila, ozledila, nisam u toku?

moja i čičkova prepiska je malo rastegnuta kroz temu, bojim se da ćeš morati da prelistaš kako bi povatala konce :lol:

- - - - - - - - - -

eno čitam temu genetska mapa srba, pa mi pade na pamet da uradim svoju genetsku sliku...misim nekad sam negde pročitao da je to moguće...
pa bi pitao vrle forumašice i forumaše gde se to radi i pre svega kolko košta ? jer računam da nije baš jeftino

pa što nis pito na temi?

Zavrsila posO. Onaj placeni. A saad poso. Onaj za dzaba. Kuvanje... samo da odlicim sta?
PS. Ugasila sam ga... malopre dosli za kaznu mm-a, sve sa onom maricom. Mislila sam odvesce ga. Ali nisu. Svakako sam gotova jer je kaznu dobio zbog mene. Jb mi i oca i majku i tetku iz bosanske krupe cim udje

Poslednja izmena od moderatora:
Šta si zgrešila? :sad2:

Isli na more pre 3 godine i neka zena ispred nas vozi 20km/h bukvalno, ne zezam. I mm ide iza nje. Posvadjamo se nesto, ja bila trudna, i pocnem da ga davim da je obidje, on kao ne mogu u mestu, puna dupla bla bla... i popizdi koliko sam drobila i pita me:"Hoces da obidjem? Hoces platiti kaznu ako me zaustave?!" Ja rekoh Hocu samo je obilazi. Ma nije je ni obisao kad milicija op ajmo dozvolu dupla puna bla bla...

Isli na more pre 3 godine i neka zena ispred nas vozi 20km/h bukvalno, ne zezam. I mm ide iza nje. Posvadjamo se nesto, ja bila trudna, i pocnem da ga davim da je obidje, on kao ne mogu u mestu, puna dupla bla bla... i popizdi koliko sam drobila i pita me:"Hoces da obidjem? Hoces platiti kaznu ako me zaustave?!" Ja rekoh Hocu samo je obilazi. Ma nije je ni obisao kad milicija op ajmo dozvolu dupla puna bla bla...

И сад дошло, после три године???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back