Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa i zastareva ako nista nije potpisao (zapisnik)
ako jeste, onda nema nazad

A ko ce ga znati...
Tamo nije potpisao...
ali stizalo je ranije plava koverta... nije ovo prvi put... cini mi se i da je isao na sud.
Stvarno su debili jer je obisao zenu koja je vozila 20km/h. Najozbiljnije.
Nikog nema i nije bila odmah dupla puna vec isprekidana ali oni kazu to je za skretanje.
Ma kreteni...
Ja sam prva za to da se kaznjavaju manijaci koji jure. A ovo je klasicno izdrkavanje

A ko ce ga znati...
Tamo nije potpisao...
ali stizalo je ranije plava koverta... nije ovo prvi put... cini mi se i da je isao na sud.
Nikog nema i nije bila odmah dupla puna vec isprekidana ali oni kazu to je za skretanje.
Ma kreteni...
Ja sam prva za to da se kaznjavaju manijaci koji jure. A ovo je klasicno izdrkavanje
Pa je li dobio presudu?

A ko ce ga znati...
Tamo nije potpisao...
Ma kreteni...

To se kaže: ''Preticao je na raskrsnici. Mazgov nije mogao da sačeka 5 sekundi''.

da...i ja se slažem...pod hitno da im se revidira vozni park, i da im se još malo smanji plata jer su se mnogo razbahatili sa tričavih 40h mesečno
sve to podeliti nevoljnicima i siromašnim porodicama sa više dece

- - - - - - - - - -

a naoružanje da se rasproda lovačkim udruženjima ili na aukciji kao trofejno oružje, pa da budu ko bobiji...jer ako mogu bobiji, mogu i ovi naši

Pa ne znam. Vrv jeste cim milicija dolazi, nesto mi ovaj pandur promrmljao novcana kazna, zatvor bla bla...

Па чекај, је `l vođen prekršajni postupak ili nije?
Ako jeste i ako je okončan, mora imati presudu, a ako nije/u toku je i ako je prošlo više od dve god od izvršenja prekršaja, zastarelo je.

Možda je u toku (ako nije prošlo više od dve god) i oni dolaze da ga privedu, jer se ne odaziva pozivima suda.

To se kaže: ''Preticao je na raskrsnici. Mazgov nije mogao da sačeka 5 sekundi''.
Ma kakva raskrsnica. Na izlazu iz nekog sela. Macke nema, skretanje na levo nije ni asfaltirano
Ako jeste i ako je okončan, mora imati presudu, a ako nije/u toku je i ako je prošlo više od dve god od izvršenja prekršaja, zastarelo je.

Možda je u toku (ako nije prošlo više od dve god) i oni dolaze da ga privedu, jer se ne odaziva pozivima suda.
Nije u toku.
Presudjeno je.

Pa da, cudno je, jer ovako je kako si napisala. Ako je pokrenut prekrsajni postupak, a odluka u roku od 2 godine nije doneta, predmet zastareva.

na kraju će i poternicu da raspišu :lol:

Ma necu im platiti makar crkla. Kerovi jedni.
Kad lopovi kradu, obijaju, unistavaju... napravili su nam dosad stetu ne znam ni sama, tad dodju, kao nesto vrse uvidjaj i odu... nikad jos nisu nasli lopova. Nesposobni debili. A kad neko obidje sa 20km/h na sat onda ga drkas. Ma necu makar crkla.

Ma kakva raskrsnica. Na izlazu iz nekog sela. Macke nema, skretanje na levo nije ni asfaltirano

Nije u toku.
Presudjeno je.

Aham, znači u pitanju je kazna.

Elem, vidi:

Zastarelost izvršenja kazne i zaštitne mere Član 85 Zakona o prekršajima

Izrečena kazna i zaštitna mera ne mogu se izvršiti ako je od dana pravnosnažnosti presude protekla jedna godina.
Zastarevanje izvršenja kazne i zaštitne mere počinje od dana pravnosnažnosti presude kojom je izrečena kazna odnosno zaštitna mera.
Zastarevanje izvršenja kazne i zaštitne mere ne teče za vreme za koje se izvršenje ne može preduzeti po zakonu.
Zastarevanje se prekida svakom procesnom radnjom nadležnog organa koja se preduzima radi izvršenja kazne, odnosno zaštitne mere.
Posle svakog prekida zastarevanje počinje ponovo da teče.
Izvršenje kazne odnosno zaštitne mere zastareva u svakom slučaju kad protekne dva puta onoliko vremena koliko se po zakonu traži za izvršenje kazne, odnosno zaštitne mere.

pa vidi kada je doneta presuda, odnosno kada je postala pravnosnažna, pa izračunaj ima li zastarelosti u tom pogledu.

ja sam jednom prosla kroz zuto, zaustavili me i pisali, potpisala sam zapisnik. pozivi stizali kod roditelja na adresu, oni svaki put rekli da sam na kosovu, da ne zivim kod njih. posle dve godine zastareo slucaj, ja nakon tri promenila adresu i to je to

Aham, znači u pitanju je kazna.

Elem, vidi:

Zastarelost izvršenja kazne i zaštitne mere Član 85 Zakona o prekršajima

Izrečena kazna i zaštitna mera ne mogu se izvršiti ako je od dana pravnosnažnosti presude protekla jedna godina.
Zastarevanje izvršenja kazne i zaštitne mere počinje od dana pravnosnažnosti presude kojom je izrečena kazna odnosno zaštitna mera.
Zastarevanje izvršenja kazne i zaštitne mere ne teče za vreme za koje se izvršenje ne može preduzeti po zakonu.
Zastarevanje se prekida svakom procesnom radnjom nadležnog organa koja se preduzima radi izvršenja kazne, odnosno zaštitne mere.
Posle svakog prekida zastarevanje počinje ponovo da teče.
Izvršenje kazne odnosno zaštitne mere zastareva u svakom slučaju kad protekne dva puta onoliko vremena koliko se po zakonu traži za izvršenje kazne, odnosno zaštitne mere.

pa vidi kada je doneta presuda, odnosno kada je postala pravnosnažna, pa izračunaj ima li zastarelosti u tom pogledu.
E hvala ti.
Ne znam kad je.resenje. sad cu da pitam muza.
Dobio je 15.ooodin ili 15 dana zatvora

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back