Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
suzila sam izbor na dva hotela, sad samo da vidim preko koje agencije i da rezervisem do kraja meseca zbog popusta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
suzila sam izbor na dva hotela, sad samo da vidim preko koje agencije i da rezervisem do kraja meseca zbog popusta
Citam nemacke zamenice i kontam ko bre izmisli te ludorije zvane padezi...i sad mislim koje je je to vreme - izmisli...imperfekt mozda, proslo nesvrseno vreme....ili kako vec
- - - - - - - - - -
Al tek smo mi hit sa sedam padeza
- - - - - - - - - -
A jedan sasvim dovoljan![]()
Aorist?
Mislim da bi imperfekt bio izmišljaše, al možda i grešim.
Citam nemacke zamenice i kontam ko bre izmisli te ludorije zvane padezi...i sad mislim koje je je to vreme - izmisli...imperfekt mozda, proslo nesvrseno vreme....ili kako vec
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
gde cete?
grcka, nisam uopste odusevljena, za mi zbog turske
Eto vidis...urota.![]()
Sto ne idete u tursku?
grcka, nisam uopste odusevljena, za mi zbog turske
A koje te zamenice muče?
Meni je nemački ok zato što je krajnje logičan i pravilan, u smislu pun pravila![]()
Prisvojne....ucim po onom za a1.. Nasla sam sta treba za a1 i tamo pise i prisvojne zamenice, pored licnih. Pa kad bih uspela sama da oredjem za a1 pa posle ako budem imala zelju da nastavim, ali da idem na kurs.
sitonija ili atos
Mene uzasava guzva i na jednom i na drugom...jesi li gledala cene za ostrva?
sitonija ili atos
jesam, ali niko ne radi 15 dana, meni je 10 dana malo. plus, bezobrazno skupo. i uzasava me guzva i sto necu imati osecaj da sam u grckoj, jer samo srpski cujes
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
A sto ne probas da se sama organizujes...na bookingu imas smestaja da biras,na to dodas prevoz...za klopu je leti lako i eto ti
Grcka je bar jednostavna za organizovanje,ne trebaju ti agencije uopste.
A ostrva su tako lepa i sto je najbolje mozes da biras da ne budes u mestu gde se cuje srpski![]()
То и ми са Југа кажемо.
Кој измисли падежи, мајке да му га спотакнем блесаве
Види ово: Био сам са Иваном у биоскопу (да ли је Иван мушко или женско).
А ми кажемо: Био сам с' Ивану, или био сам с' Ивана, и све јасно
Види, бре, па и ми имамо два падежа![]()
zato sto hocu u hotel, a preko agencija jeste jeftinije sa first minute popustima. kontaktirala sam neke hotele, ne moze da se uporedi ponuda sa onom koju daju agencije