Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ništa, malo sam sprdo kamička pa on popizdi i krene da me promoviše u monstruma kako bi imao priliku da se polomi da dokaže da sam ipak mukica. zamis imbecila :lol: a onda došla blentavizam i seksualno napastvovala mene i bokija uzvikujući citate sa sajta jehovinih svedoka, jedva se spasosmo. al pobrisano sve, šta ćeš

et tema - odo malo napolje, ovde smor

Kojih bre kurcevih svedoka? :lol: (ko ne zna iz kog je ovo filma nek se odmah ubije)

- - - - - - - - - -

PS. Jel bas seksualno? Jel te povredila? :(

ma ništa, malo sam sprdo kamička pa on popizdi i krene da me promoviše u monstruma kako bi imao priliku da se polomi da dokaže da sam ipak mukica. zamis imbecila :lol: a onda došla blentavizam i seksualno napastvovala mene i bokija uzvikujući citate sa sajta jehovinih svedoka, jedva se spasosmo. al pobrisano sve, šta ćeš

et tema - odo malo napolje, ovde smor

Sto meni ide na K to brisanje. Lepo me bre banuj na 5 dana al mojne da brises.

Ja prepesacila pola grada, pa jos treninzi popodne i jos imam jedan posao da obavim :lol:

:rotf::rotf: daj ugazi je neki dan ovo nije normalno koliko je glupa
salje poruku jakobu - kako je izgledo medikal sta su vam radili koliko ste platili (a sav info ces dobiti ako dignes slusalicu i pozoves med instituciju i pitas, al aj)
nismo bili, otkazali, metla dobila
kako to? znaci mogu da kazem da sam dobila i necu morati da radim? pa to je super onda cu i ja tako
:rotf::rotf:

salje poruku jakobu - kako je izgledo medikal sta su vam radili koliko ste platili (a sav info ces dobiti ako dignes slusalicu i pozoves med instituciju i pitas, al aj)
kako to? znaci mogu da kazem da sam dobila i necu morati da radim? pa to je super onda cu i ja tako

:zeek:

Ja ne verujem. Ona je budala na kub.

Elem, pokusavam da smirim zivce i ubedim sebe da ce sve biti u redu.

...kakve ste ne mogu da pohvatam ko, sta, kako...:ljutko:

...cuvaj zivce trebace ti Regina...:ok:

Ољуштио сам три дункл етингера и неодређену количину чварака са све кееселеем коопоосом, а коом, пошто већ скоро три деценије пати од жгаравице се није дао омести гледе чварака и кисела коопооса, а дринковао је домаћу лозу стару пола деценије и упутио ми најбоље комплименте о истој... кући га је одвезла Џена која је с мојом Џеном попила кафу са слатким од Џагода и једним јединим ликером од вишања, због дијете избегла је чварке.

retard bre

ko te iznervo, pisi na pp, da ga smotam u sarmu odmah :azdaja:

tema: klopa gotova, sad da zderem uz filmic

- - - - - - - - - -

...kakve ste ne mogu da pohvatam ko, sta, kako...:ljutko:

...cuvaj zivce trebace ti Regina...:ok:

ma iz rl jedna zajednicka poznanica :lol:
nije sa foruma

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back