- Poruka
- 48.596
Najgore je sto kad nesto vezbam na nery izgleda ko ds znam, jer znam intuitivno neke srvari.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da obavestim cenjeni 4um da ucim nemacki, samostslno. Kalo ce da zvuci pojma nemam![]()

Kakav prekrasan dan, dođe mi da izvadim bajs iz podruma pa da se stuštim do keja ♡

meni bobi nije hteo da se dovuce do ulaza,istrcao se pa legao u travu,vidi se da uziva...
e kad sam ga ipak ubedila da udjemo,smrklo mu se,kupanjac.nisam ga kupala u kadi cele zime
evo ga mirise na kajsiju,ko neka devojcica je
ima da se uvali u prasinu da opet bude momak cim izadjemo
sad gledam sto sam te citirala?
mozda zbog bajsa,mogla bih i aj da ga izvadim,al ko ce da mu duva gume...

Ako ti nemas nikoga da ti naduva gume, onda ne znam ko ima ovde..
- - - - - - - - - -
Inače gledam u ogledalo i vidim da mi je jedna noga malo deblja od druge... jebbala me tema na Književnosti, komplekse ću još zapatiti zbog nje.![]()

ma ja ne podnosim da nekoga nesto zamolim.moja mama kaze da je to ruzna osobina,da sam suvise gorda![]()

ma ja ne podnosim da nekoga nesto zamolim.moja mama kaze da je to ruzna osobina,da sam suvise gorda![]()
Ne moliš, samo izađeš napolje sa biciklom i nabaciš izduvan pogled.

A inače, nemojte nikad da mešate jogurt, pivo i kafu... mada to ste vrv znali i bez ovog mog mudrog saveta.
ja stalno tako gledam,zato stalno hoce da pumpaju![]()
Пиво и хладни нес са млеком су ипак добитна комбинација.

Koji nema ispravnu pumpu, taj će ventil u usta, pa oralno.

Vani je raj, prohodao, odsedeo kafu u bašti, merkao gošće i prolaznice. Dogovorih u 3 opet kafu, nije forumska![]()