gost 371695
Elita
- Poruka
- 19.917
ako gledate kad su cvetale tikve, moj drug sinoc zaspao..kaze nevidjeno dosadno uradjena predstava sa bikovicem
Retko fin decko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako gledate kad su cvetale tikve, moj drug sinoc zaspao..kaze nevidjeno dosadno uradjena predstava sa bikovicem
Retko fin decko

Egocentricni,bahati,bezobrazni namcor prazan kao mozak starlete.
Ako neko ima dete koje ga gotivi treba prvo ta osoba da mu pridje i vidi u kakvom je stanju da se dete ne istraumira.
Hbt izlazi po izvesnim klubovima,ovamo satro fin lik i satro ful stejt.
Sta kad pritisnu shule o sedalo pa ostane govnjiva fleka?ne znam ga
samo prenosim utiske nekgo ko je sinoc gledao predstavu
vratile se iz setnje sa dzuletom..volimo da se guramo na prednjem sedistu[emoji813]
Pogledajte prilog 373478

Egocentricni,bahati,bezobrazni namcor prazan kao mozak starlete.
Ako neko ima dete koje ga gotivi treba prvo ta osoba da mu pridje i vidi u kakvom je stanju da se dete ne istraumira.
Hbt izlazi po izvesnim klubovima,ovamo satro fin lik i satro ful stejt.

Ma jok
Zizelu...napokon ulovih da sam tu kad se daje....ali mrtvi smo bas....ne znam ocu izdrzati....a vec kupljene karte
Си ти беше питала за зен-башту? Има у ТЦ Ушће, Home centar.
Sta kad pritisnu shule o sedalo pa ostane govnjiva fleka?
Imam 2 i vozam ih u bunkeru.

pa? zima je normalno je da se razboli37.43°![]()
ne mogu da odmorim ovako nikako...
na kraju ću opet zaglibiti bolnicu Maaaaaa...ne mogu da odmorim ovako nikako...
na kraju ću opet zaglibiti bolnicu
![]()
)pa desava se to sa mozilom, da uzme sav ram. i trajalo je to jedno mjesec dana, dok nisu izbacili apdejt.
od tada vise ne koristim mozilu nesto posebno, vecinom operu. hrom isto ima bagova brdo, zna isprazniti bateriju, njega obavezno deinstaliram sa svih uredjaja koji imaju baterije)
od tad mira nemam
zasto ne bi mogla
neka legne i gleda crtace il sta vec oce.....
ti lezi i odmaraj, nema sta da vilenis oko nje, ionako i ona mora da lezi, nije kao da sme da ide napolje ili da divlja po kuci, mirovanje i kraj
leskarite u duetu gledajte nesto
ima dovoljno godina da razume kad mama moze i kad ne moze da je zabavlja
ceo dan se igra... i non stop nešto traži... ležala sam ukupno oko 3h danas, eto da se pohvalim
ostatak sam većinu sedela
good enough!