Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nekog bogatog gosta :zper: pa da ti otvori tvoj licni hotel :manikir:

- - - - - - - - - -

regina za direktora
revolucion.gif

ne znam sta su radili tvoji sefovi, pa su bili licemerni
da nisam imala lose iskustvo bas sa takvim kombinacijama zaposlenih bilo medjusobno, bilo sa klijentima - ne bih a rekla
a posto sam greske zbog tih relacija do sada placala iz svog dzepa - sad je uslov da kad smo na poslu tu budemo da bi zaradili novac, a seks, druzenje, veze, to van posla
mislim da sam fer, svima sam to na pocetku odmah naglasila kao prvo pravilo kuce da bi radili ovde..drugo pravilo je da moraju da budu timski igraci
oboje su do sada napravili nekoliko gresaka koje su uticale na zaradu firme
u pravu ste, ja nemam pravo da se mesam ni u ciju vezu, ni da bilo kome namecem da sa nekim ne treba da udju u vezu
ali imam pravo da ako postavim takvo pravilo i oni to prihvate, preduzmem konsekvence
u ovom slucaju bi sa oboje trebalo momentalno da prekinem saradnju
pruzicu im priliku, ona neka ostane da radi, a on ce da izgubi status stalnog saradnika i moze da bude ubuduce samo angazovan po satu
to je bio njihov izbor, a ovo je i vise nego sto bi trebala da ponudim
Mislim da gresis tim postupkom kaznjavanja.
Ili ih otpusti oboje ili im reci Ovo je poslednja opomena.
Mogu ti iz inata napraviti veoma velike probleme a samo ces ispasti dzangrizava direktorka i bic Boziji, ako ih kaznis tj.njega.
Oni su sad zajedno i pokusaj se staviti u njihovu kozu. Olajavace te. Bice ljuti besni.
Ono sto je freeya rekla je najbolji sistem. Opomena. Ili otkaz.
Mm i ja smo za ovih 10 godina svasta prosli sa radnicima pa pricam iz iskustva jer ne volim o tome da pisem po forumu.
U svakom slucaju Sve najbolje ;)

ne znam sta su radili tvoji sefovi, pa su bili licemerni
da nisam imala lose iskustvo bas sa takvim kombinacijama zaposlenih bilo medjusobno, bilo sa klijentima - ne bih a rekla
a posto sam greske zbog tih relacija do sada placala iz svog dzepa - sad je uslov da kad smo na poslu tu budemo da bi zaradili novac, a seks, druzenje, veze, to van posla
mislim da sam fer, svima sam to na pocetku odmah naglasila kao prvo pravilo kuce da bi radili ovde..drugo pravilo je da moraju da budu timski igraci
oboje su do sada napravili nekoliko gresaka koje su uticale na zaradu firme
u pravu ste, ja nemam pravo da se mesam ni u ciju vezu, ni da bilo kome namecem da sa nekim ne treba da udju u vezu
ali imam pravo da ako postavim takvo pravilo i oni to prihvate, preduzmem konsekvence
u ovom slucaju bi sa oboje trebalo momentalno da prekinem saradnju
pruzicu im priliku, ona neka ostane da radi, a on ce da izgubi status stalnog saradnika i moze da bude ubuduce samo angazovan po satu
to je bio njihov izbor, a ovo je i vise nego sto bi trebala da ponudim

Pročitao sam ovo tvoju problematiku, a pročitao sam i odgovore forumaša, uglavnom ljudi pitaju-savetuju-predlažu, nisam nigde video zlu nameru, ali mnogi od njih se ne bave tvojim poslom koji jeste specifičan.
Ako ti nešto znači, a jako dobro poznajem i taj posao kojim se baviš( iako mi to nije direktno struka) u pravu si od A do Š.
Prvo, TI si na početku postavila jasna pravila.
Drugo, ONI nisu deca i moraju da cene posao koji imaju, firmu u kojoj rade, a posebno k l i j e n t e. Od njih se živi.
I poenta jesu klijenti. Jedan loš radnik će ti rasterati toliko klijenata koliko tri dobra instruktora neće dovesti mesecima, uostalom siguran sam da to i sama znaš.
u tom poslu je ogromna konkurencija, klijenti lako odlaze, a teško se vraćaju.
I glavno: tvoj posao-tvoja pravila.
Ko se ne pridržava - ćao, zdravo....

Moram vam ispricati...
Odem ja juce u dz da pitam sta da radim sa ovim okom tj.kapkom sto igra i nemamo ocnog. Kazu idite privatno :roll:
Elem komsinica mi tamo radi, ima 60ak god. I kaze ona meni:"To ti je zivac. Popij ti pola bromazepama uvece pred spavanje da se opusti zivac i lepo spavas."
Ja je gledam, pa covece ja nemam problem sa spavanjem, niti mi igra dok spavam i zasto poBogu da pijem lekove za smirenje i to na svoju ruku!? A ono sto je najjace sto se valjda podrazumeva da svi imamo u kuci bromazepame :lol: Kaze mm jel to ide na recept? Rekoh Nemam pojma.
Kaze on:"Pa da, da si joj rekla da nemas u kuci bromazepam, garant bi rekla Pa nije ni cudo sto ti igra oko" :rotf:

Kod nas se sve leci sedativima.
Danas uzimam didermal,a dekica ispred mene PUNU kesu lekova kupuje. Sto kaze apotekarka Pekara i apoteka na svakom cosku.
Jel oni nas truju sa lekovima?
Ima li neka bolest da se ne leci bromazepamima i bensedinima?

Da ti kazem nesto - ja tebe u potpunosti podrzavam. Ja bih njih izbacila kroz prozor i to nogom u doope, ozbiljno. I da sam na tvom mestu, ja bih takve dobrano lupala po dzepu za svaku gresku, dva ili tri takva slucaja i otkaz. Prvo im dobro odalamis platu, pa neka razmise (tebi ostane vise)....

Eeeeeeeeeeeeeeeej da se kaze klijentu da vezba sa proslog treninga, a da instruktor kasni? Znam sta bi se meni desilo da tako nesto uradim, posto i sama dugi niz godina se bavim trenerskim poslom.

Da ne govorim o tome da je ipak usmena reklama najbolja reklama, a sta treba tvoji klijenti da kazu i kako da te predstave?

Jednom u zivotu sam otisla u teretanu i nikad vise (ne bukvalno jednom) upravo zbog narcisoidnih personalnih trenera koji nemaju mere ni granice.

ja kao klijent bih popyzdela da imam takvog trenera. posle povrede kolena radila sam sa trenerom, koji je odredjenih dana bio u teretani koja je meni najbliza, a ostalih u drugoj (ja sam znala u startu da cu smao odredjenih dana trenirati)...ista firma na dve lokacije. desavalo se kasnije da ja npr. ne mogu da stignem bas odredjenog dana (retko, ali se desavalo) i onda bi mi on porukom poslao vezbe, ali ne vezbe od prethodnog puta, nego nove. i to bih obicno rekla da necu stici taj i taj dan i onda ok, posalje poruku. covek nije platio da radi vezbe od prethodnog treninga, pa jos ako nema dovoljno iskustav sa vezbanjem i povredi se...

Moram vam ispricati...
Odem ja juce u dz da pitam sta da radim sa ovim okom tj.kapkom sto igra i nemamo ocnog. Kazu idite privatno :roll:
Elem komsinica mi tamo radi, ima 60ak god. I kaze ona meni:"To ti je zivac. Popij ti pola bromazepama uvece pred spavanje da se opusti zivac i lepo spavas."
Ja je gledam, pa covece ja nemam problem sa spavanjem, niti mi igra dok spavam i zasto poBogu da pijem lekove za smirenje i to na svoju ruku!? A ono sto je najjace sto se valjda podrazumeva da svi imamo u kuci bromazepame :lol: Kaze mm jel to ide na recept? Rekoh Nemam pojma.
Kaze on:"Pa da, da si joj rekla da nemas u kuci bromazepam, garant bi rekla Pa nije ni cudo sto ti igra oko" :rotf:

Danas uzimam didermal,a dekica ispred mene PUNU kesu lekova kupuje. Sto kaze apotekarka Pekara i apoteka na svakom cosku.

Па јесте, овде те гледају чудно кад кажеш да немаш у кући ништа за смирење. Као да то ишта решава.

Moram vam ispricati...

Ne znam Čičkava šta si očekivala kad odeš kod lekara jer ti igra oko.
Mora žena nekako da te skine s grbače, očito si došla po neki lek.

Svaka ti čast kako te samo nije mrzelo da zbog toga ideš kod lekara.

Moram vam ispricati...

oce i od zamora ociju
proveri ti kod ocnog prvo dioptriju, da ti se nije promenila, mozda skiljis i tako zamaras misice oko ociju
ako nije dioptrija obrati paznju dal necim zamaras oci, mozda buljis previse u komp ili mob ili sta vec
odmaraj oci, zmuri sto vise, ne citaj i buljavi u nesto ako ne moras
kad odmoris misice prestace i da igraju

drugo mozda ti fali kalijum/magnezijum, obrati paznju dal ti igraju i drugi misici po telu, dal imas grceve u misicima i sl....ako imas sve to onda je problem u deficitu, ima sumece k i mg zajedno pa malo da pijuckas

te fore da od nervoze igraju misici nisu bas kompletno tacne i nisu bas tako bukvalne

- - - - - - - - - -

Ne znam Čičkava šta si očekivala kad odeš kod lekara jer ti igra oko.
Mora žena nekako da te skine s grbače, očito si došla po neki lek.

Svaka ti čast kako te samo nije mrzelo da zbog toga ideš kod lekara.

nisam znala da postoji opravdanje za bespotrebno savetovanje da se uzimaju opasni lekovi, znaci to je da bi se neko skinuo sa grbace
zanimljivo

Па јесте, овде те гледају чудно кад кажеш да немаш у кући ништа за смирење. Као да то ишта решава.

Pa kad su od mene neki zatrazili nesto da se smire, ja kazem odmah - skuvam caj od lipe, ili kamilice ili matocine, sa medom i da vidis to iznenadjenje, mislili su da ih zezam, a ja stvarno nemam nista u kuci od takvih uspavljivaca. :lol:

ja u zivotu nisam to popila
imaju oni svoju svrhu, ja imam jako veliku odbojnost prema toj vrsti lekova, i mozda sam i pogresila sto par puta nisam uzela u nekim situacijama, ne valja bas sve prezivljavati ciste glave, cini mi se da bolje prodju ovi koji za strasne situacije gucnu nesto i postede ceo organizam vlelike muke....ali ja nikad nisam uspela da se nateram da to progutam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back