smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
doruckujem i uzivam gledajuci kroz prozor kako veje sneg.pahulje kao pola dlana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zezas? kako bre sneg kad je vako toplo?doruckujem i uzivam gledajuci kroz prozor kako veje sneg.pahulje kao pola dlana

jednom se zivi
samo kiti, neka sve prsti![]()

pa dobro, nije valjda toliko strasno sto su se smuvali. nadju se ljudi na raznim mestima.
jedino ako se dva muska primerka nisu smuvala.![]()
Divka sestro, daj sansu ljubavi, neka se vole ljudi bre...
Bar ce redovno dolaziti na posao ti tvoji golupcici, mozda ce i duze ostajati.![]()

jeste strasno jer sam takve situacije vec imala
moj kolektiv nije velik..nas ima desetak i tu nema prostora za odnos koji nije samo poslovan jer se uvek, ali uvek negativno odrazi
oni nisu dugo u vezi.mozda od pre n.g i vec su napravili greske koje se ticu posla, a proistekle su iz tog njihovog odnosa
dobro, nemam prava da ih uslovljavam raskidom, samo cu im reci da odluce kome od njih posao nije potreban..taj neka nas napusti
...vidim da da dajvitjka ponovo ''blista : )'' i radujem se....![]()

pa dobro, nije valjda toliko strasno sto su se smuvali. nadju se ljudi na raznim mestima.
jedino ako se dva muska primerka nisu smuvala.![]()
Dive, jesi li sigurna? Vecina kompanija je napustila to pravilo, ukljucujuci i moju koja je sklona zabranama...zar ne mozes da resis drugarski u cetiri oka tipa *deco, znam to i to, ok, mladi ste, lepi ste i treba da se volite ali ja zivim od ove firme, da nemamo problema ni vi ni ja hajde da se volite van radnog vremena a u toku rada da radite, jer ja necu da se osecam da vam nesto kvarim pa da probamo ovako, ljubav u slobodno vreme, vazi?*...ako su iole normalni kazace hvala, ok...ako nisu onda ih otpusti iz drugog razloga a ne zbog veze jer je onda neozbiljnost problem...
ma neeeee..sigurno ti se ucinilo...razmishljam...chitala sam neke teme i simptomatichno je kako se pojedine zhene trude da napishu bash ono shto mushkarci ochekuju da chuju/prochitaju...![]()

Читам о експлозији у Истанбулу. Бомбаш самоубица, масакр...
http://www.blic.rs/vesti/svet/napad...anbula-delovi-tela-razbacani-po-ulici/1q4rjlz
Svaki dan se to dešava u raznim krajevima sveta, ne znam zašto bi ovo bilo posebno...