Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaci ovo nije normlano
lepo sam rekla svima - nemojte da vam padne ne apemt da se muvate medjusobno i da se flertujete i ulazite sa klijentima u bilo kakve relacije sem poslovne
i sad saznam da su se njih dvoje - personal, smuvali
sastanak sam vec po drugom pitanju zakazala za sredu
sad cu ladno u sredu da im kazem majke mi - ovog momenta izaberite, ili posao ili veza
kakvo je bre ovo ludilo
ko se ovde bavi astrologiom :uja: kad prolaze ove uzhebane planete??

Nemoj da si tako stroga. Mm i ja smo se smuvali jos u goroj relaciji- ja sam radila kod njega. I to posle 10 godina poznstnstva i nikada to nije uticalo na posao. Na poslu ko ne zna mislio bi da smo samo saradnici koji su dobar tim. Nema privatnog nikada. Mislim da sam "neznija" sa svima ostalima nego sa njim, i obrnuto. Cak uvek mene vise kritikije od ostalih...a imamo i slucaj dvoje zaposlenih koji su bili u vezi dok su radili kod nas i nikada nista nije bilo na ustrb posla. Sve zavisi od toga koliki su profesionalci ti tvoji golupcici.

ako imas konkretne situacije da utice onda ok
ljudi su budale, malo ko ume da odvoji

budale, upravo to

- - - - - - - - - -

Nemoj da si tako stroga. Mm i ja smo se smuvali jos u goroj relaciji- ja sam radila kod njega. I to posle 10 godina poznstnstva i nikada to nije uticalo na posao. Na poslu ko ne zna mislio bi da smo samo saradnici koji su dobar tim. Nema privatnog nikada. Mislim da sam "neznija" sa svima ostalima nego sa njim, i obrnuto. Cak uvek mene vise kritikije od ostalih...a imamo i slucaj dvoje zaposlenih koji su bili u vezi dok su radili kod nas i nikada nista nije bilo na ustrb posla. Sve zavisi od toga koliki su profesionalci ti tvoji golupcici.

nikakvi, sta da ti kazem

А сирото мало дете?:rida:
Сутра кад будеш докувавала шунку додај разне зелени, супа од шунке.:zaljubljena:
Spava malo dete.
Ih kako bi ona slistila sunku.
Sutra ce. Za nju nema zime. ;)

Bas sam se sto pitala, jel moze neka supa od sunke? Kako to ispadne? Sta da dodam? Sargarepu, krompir?
znaci ovo nije normlano
lepo sam rekla svima - nemojte da vam padne ne apemt da se muvate medjusobno i da se flertujete i ulazite sa klijentima u bilo kakve relacije sem poslovne
sad cu ladno u sredu da im kazem majke mi - ovog momenta izaberite, ili posao ili veza
kakvo je bre ovo ludilo

StoS ljubomorna? :zper:

Moji mama i tata citav zivot rade zajedno.
Mm i ja radimo zajedno.
Kakve to veze ima?

Spava malo dete.
Ih kako bi ona slistila sunku.
Sutra ce. Za nju nema zime. ;)

Bas sam se sto pitala, jel moze neka supa od sunke? Kako to ispadne? Sta da dodam? Sargarepu, krompir?

StoS ljubomorna? :zper:

Moji mama i tata citav zivot rade zajedno.
Mm i ja radimo zajedno.
Kakve to veze ima?
...паштрнак, целер, першун, насецкан и запржен црни лук...

keks i kafa.gif

znaci ovo nije normlano
kakvo je bre ovo ludilo

pa dobro, nije valjda toliko strasno sto su se smuvali. nadju se ljudi na raznim mestima.
jedino ako se dva muska primerka nisu smuvala. :eek:

znaci ovo nije normlano
kakvo je bre ovo ludilo

Divka sestro, daj sansu ljubavi, neka se vole ljudi bre... :zaljubljena:

Bar ce redovno dolaziti na posao ti tvoji golupcici, mozda ce i duze ostajati. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back