- Poruka
- 2.471
viberisem sa najlepsom zenom na Krsti![]()
Dajte mi broj da se priključim.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
viberisem sa najlepsom zenom na Krsti![]()

jesi, nego sta![]()

...on mukica urla unutra,a ja crkavam od smeha u čekaonici...

ubio nam ladno 10 godina....fala mu ko bratu....jos ko slag na tortu roditelji nas izdrzavaju, pa nije li to divnoca
kamo sreceelem...bio mlađi danas prvi put da popravi zub...
...on mukica urla unutra,a ja crkavam od smeha u čekaonici...
posle nekoliko minuta kaže..pa i nije bilo tako strašno ...
iskucala danas operativne planove za naredna dva meseca,suši se veš u sušilici,kuvam ručak za sutra i takoooooooo...![]()
zeza se, kaze ali bio sam dobar nisam plako sto mi nije dala
Gde ja da bezim u vodu u ovom selu... nema bazena do NS-a...
Meni je potrebno da ljude oko sebe postavim na svoje mesto, samo kad su ti to bliznji nije lako.
I treba mi odmor.
Donela sam par odluka, koje cu uskoro poceti da sprovodim, od roditelja, preko dece i sebe.
Previse sebe dajem. Nepotrebno

j se strasno uvredio sto mu zubarka nije dala diplomu za hrabrost pepa prasezeza se, kaze ali bio sam dobar nisam plako sto mi nije dala
a ono stvarno drze na pultu te diplome, pa daju deci ko mito
valjala sam se![]()

jaoooooooooooooooo..moram da im kažem da nabave neke diplome...nemaju ovde ove kod nas...
al moram da im smislim kakve diplome...posebno za vojčice,posebno za dečake...![]()

Pokusavam da sastavim CV![]()

opeet....????
koliko ih ti to imaš...![]()

mudro smišljeno....![]()

Medo i ja se najeli kuvane sunke i duvan cvaraka![]()
Vidim ja da sam dusu o onog tvog muza ogresio. Pa ti njemu sve pojedes, on jadan jabuke guli.

I dzigericu![]()

А сирото мало дете?Medo i ja se najeli kuvane sunke i duvan cvaraka![]()

kad prolaze ove uzhebane planete??znaci ovo nije normlano
lepo sam rekla svima - nemojte da vam padne ne apemt da se muvate medjusobno i da se flertujete i ulazite sa klijentima u bilo kakve relacije sem poslovne
i sad saznam da su se njih dvoje - personal, smuvali
sastanak sam vec po drugom pitanju zakazala za sredu
sad cu ladno u sredu da im kazem majke mi - ovog momenta izaberite, ili posao ili veza
kakvo je bre ovo ludilo
ko se ovde bavi astrologiomkad prolaze ove uzhebane planete??
dvoje iz personalnog su se smuvali medjusobno?
pa sta....sto ih uslovljavas...ako im veza bude uticala na posao onda neka popiju otkaz sa razlogom
zasto bi ljudima pretila otkazom zbog toga jer su se smuvali? to je danas normalno po firmama
ti ne znas na sta to moze da iskoci, mozda budu super i funkcionisu, a mozda budu kreteni koji kada se raskantaju dopuste da to utice na posao...i ti ih tu cekas onda
muvanje sa klijentima je nedopustivo, ali u medjusoban odnos personala nemas prava da se mesas, njihova licna stvar sve dokle oni ne pobrljave i ne pomesaju neke stvari i to utice direktno na tvoj posao
zato sto vec utice na posao