Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.295
Umal' ne povratih, hebo ih ervik smrdljivi, pa on je gori smrad od svih ostalih smradova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Otkinuli smo se, kazem jednom ortaku: "Kad bi tebe tvoja keva ovako dovela u kafanu da djuskas na stolu..."
Menjaju se vremena, eto pre neku noc ide ispred nas mama sa cerkicom, vracaju se iz grada u 2 ujutru, sa sve balonima kao suvenirima.
Oko ponoci se ne moze proci korzoom od decijih kolica i klinaca koji jurcaju oko kafanskih stolova u bastama. 
i pakleno jeRastura me glava , razmišljam koji lek da progutam

Pokusavam da smislim nacin da budem na tri mesta u isto vreme. Hmmmm...
Veceras dva roditeljska... jaslice, zabaviste... a mm me nagovara da idemo za NS... on mora da menja kocnice na kolima, pa da pogledamo kosulju njemu i haljinu meni za svadbu na kojoj kumujemo za dve nedelje...
Sta raditi?
- - - - - - - - - -
Ako odem s muzem ne stizem na roditeljski...
Ako ostanem kuci, idem na jedan roditeljski jer kreteni stave roditeljski u isto vreme... pa ljudi trce s jednog na drugi...
roditeljski u jaslicama
vasa beba je gospodjo juce povratila po kosi bebe jakovljevica, molim vas da poradite na refleksu vaseg deteta, da ne bi sprovodili disciplinsku
wtf roditeljski u jaslicama![]()

Budi malo mudrija...
Roditeljski da nam saopste plan adaptacije, kad dolazimo, koliko ostajemo, sta da donesemo od potrosnog materijala(vl.maramice, salvete, ubruse, blokoven sapune... itd itd...)
Sta da im pakujemo... kad je dorucak, rucak, uzina, spavanje...

o cickava ajde malo maste, zezam se bre, karikiram
jer stvarno smesno zvuci