Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas u "selu" decica tokom leta sa roditeljima, ili babama i dedama po citavu noc zuje centrom. Sinoc na standu na stolu kraj nas sedi neki klipeta, ma nema ni desetak godinica, dovela ga mater na feshtu, posadila ga na sto (onaj klupski, za stajanje oko njega), a kraj njega odlozila pivce, peva roda, igra, a sinak sedi na stolu medju flasama i kulira. :rotf: Otkinuli smo se, kazem jednom ortaku: "Kad bi tebe tvoja keva ovako dovela u kafanu da djuskas na stolu..." :rotf: Menjaju se vremena, eto pre neku noc ide ispred nas mama sa cerkicom, vracaju se iz grada u 2 ujutru, sa sve balonima kao suvenirima. :lol: Oko ponoci se ne moze proci korzoom od decijih kolica i klinaca koji jurcaju oko kafanskih stolova u bastama. :lol:

trenutno sam došo sposla...preraspodela viška radnih sati...i nisu mogli da mi jave telefonom da ne dolazim, nisu mogli da uklope celu smenu nego sam moro da odradim dva sata...luda kuća beš mi sve
misim ovo je za temu rupa, al nema veze

Pokusavam da smislim nacin da budem na tri mesta u isto vreme. Hmmmm...
Veceras dva roditeljska... jaslice, zabaviste... a mm me nagovara da idemo za NS... on mora da menja kocnice na kolima, pa da pogledamo kosulju njemu i haljinu meni za svadbu na kojoj kumujemo za dve nedelje...

Sta raditi?

- - - - - - - - - -

Ako odem s muzem ne stizem na roditeljski...
Ako ostanem kuci, idem na jedan roditeljski jer kreteni stave roditeljski u isto vreme... pa ljudi trce s jednog na drugi...

Pokusavam da smislim nacin da budem na tri mesta u isto vreme. Hmmmm...
Veceras dva roditeljska... jaslice, zabaviste... a mm me nagovara da idemo za NS... on mora da menja kocnice na kolima, pa da pogledamo kosulju njemu i haljinu meni za svadbu na kojoj kumujemo za dve nedelje...

Sta raditi?

- - - - - - - - - -

Ako odem s muzem ne stizem na roditeljski...
Ako ostanem kuci, idem na jedan roditeljski jer kreteni stave roditeljski u isto vreme... pa ljudi trce s jednog na drugi...

teska dilema, ne znam kako ces sve da postignes

roditeljski u jaslicama :zcepanje:
vasa beba je gospodjo juce povratila po kosi bebe jakovljevica, molim vas da poradite na refleksu vaseg deteta, da ne bi sprovodili disciplinsku

wtf roditeljski u jaslicama :huh:

Budi malo mudrija... :lol:
Roditeljski da nam saopste plan adaptacije, kad dolazimo, koliko ostajemo, sta da donesemo od potrosnog materijala(vl.maramice, salvete, ubruse, blokoven sapune... itd itd...)
Sta da im pakujemo... kad je dorucak, rucak, uzina, spavanje...

Plan postoji... rezervni...
Jaslice da obavim pre nego odem za NS... nasamo sa vaspitacicom... tu vecinu stvari znam
U zabaviste... to je sad veca grupa, nova vaspitacica, drugaciji raspored, novi rezim... tu da posaljem mamu
A tata kuci cuva njih dvoje

Plan je sjajan :)

- - - - - - - - - -

o cickava ajde malo maste, zezam se bre, karikiram
jer stvarno smesno zvuci

Ali nije smesno... ti ljudi se brinu i cuvaju tvoje malo dete... nikako nisu za podcenjivanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back