Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od rane zore vrtim "Kazuj krcmo dzerimo" i "Ulazim u disko", javlja mi se da cu veceras da se ozidam k'o spomenik, ako treba i sam samcit, uz Blazu i Kljunove, a ako bude i drustva - odlicno, imace ko da mi pokaze na kojoj strani sveta je Bagljas, kao preklane kad sam se uvostio sa popom Perom i celom tom ekipom komsinice Jele. :lol: Eh, da mi je tu Bogart, pa da se zaglavi do u cik zore, kao nekada u slavna vremena, kad se cekalo po dva dana da ponovo normalno prorade glasne zice. :lol:

pravim muzu ovlascenje za auto, ide sa sinom u bugarsku na turnir

- - - - - - - - - -

Od rane zore vrtim "Kazuj krcmo dzerimo" i "Ulazim u disko", javlja mi se da cu veceras da se ozidam k'o spomenik, ako treba i sam samcit, uz Blazu i Kljunove, a ako bude i drustva - odlicno, imace ko da mi pokaze na kojoj strani sveta je Bagljas, kao preklane kad sam se uvostio sa popom Perom i celom tom ekipom komsinice Jele. :lol: Eh, da mi je tu Bogart, pa da se zaglavi do u cik zore, kao nekada u slavna vremena, kad se cekalo po dva dana da ponovo normalno prorade glasne zice. :lol:

jesi iso na cecu :D

ja pod hitno moram da pocnem da gledam neke serije, na repertoaru mi ostala samo grey's anatomy. gotov je i house i jos neke koje sam gledala. dajte neke predloge, smao da nije game of thrones, taj fazon ne volim. nakanjujem se da pocnem da skidam breaking bad i gledam sve otpocetka, ali su me pokolebala misljenja nekih u ciji ukus za serije verujem

dr house ili ovaj?ovu seriju svi hvale.ja ne volim da gledam serije,osim sto sam se jednom navukla na hrvatske limunade:) suvise me vezuje za odredjeno vreme,a nista ne volim da gledam preko kompjutera
73e7b6171e83b35e57f44017edca6275_M.jpg

Pijem kafu u kombinaciji 2in1 + kašičica i po nes + čokoladno mleko.... 3 dcl ukupne zapremine.
Ako me to ne prodrma, neće ništa.
Dobar jutar :kafa:

- - - - - - - - - -

E da, i nadrndana sam nešto, ali s obzirom da je petak, a petak je uvek najlepši dan, kapiram da će me popustiti.

ja pod hitno moram da pocnem da gledam neke serije, na repertoaru mi ostala samo grey's anatomy. gotov je i house i jos neke koje sam gledala. dajte neke predloge, smao da nije game of thrones, taj fazon ne volim. nakanjujem se da pocnem da skidam breaking bad i gledam sve otpocetka, ali su me pokolebala misljenja nekih u ciji ukus za serije verujem

Sta volis? Ja uglavnom gledam detektivske (sa izuzetkom Once Upon a Time) tipa Criminal Minds, Law and order, volim BBCjev The Silent Witness, The Fall, imas zaniljivu francusku seriju Profilage, Pariski forenzicari su mi najbolji od svih tih forenzickih serija zajedno, Midsumer Murders, Bones (mada su se proglupeli posle osme sezone), Crossing Lines... Ovo su one klasicne detektivske, bez glumatanja i specijalnih efekata i ne prave mnogo limunadu oko privatnog zivota detektiva... Castle je jako simpaticna... Blue Bloods, tu preplicu policiju i tuzilastvo, The Good Wife dobra advokatska serija itd....

Sta volis? Ja uglavnom gledam detektivske (sa izuzetkom Once Upon a Time) tipa Criminal Minds, Law and order, volim BBCjev The Silent Witness, The Fall, imas zaniljivu francusku seriju Profilage, Pariski forenzicari su mi najbolji od svih tih forenzickih serija zajedno, Midsumer Murders, Bones (mada su se proglupeli posle osme sezone), Crossing Lines... Ovo su one klasicne detektivske, bez glumatanja i specijalnih efekata i ne prave mnogo limunadu oko privatnog zivota detektiva... Castle je jako simpaticna... Blue Bloods, tu preplicu policiju i tuzilastvo, The Good Wife dobra advokatska serija itd....

e, bas takve, hvala :D

da i The Strain... malo mi je tanja od prethodnih, ali mošš se gleda pregršt radnji koje se prepliću

Ove nove izgleda nece biti lose , ja nekan na poslu gledam :mrgreen:

Lucifer i blindspot (2015) ( ova bi mogla biti baaas dobra , a i jaime je tu i opet naga :rumenko: ) :)

- - - - - - - - - -

ma ja skidam, jer TV ne stižem poslednje 3 godine da gledam :) )))

Isto :)

The strain isto bacim pogled , dopada mi se sad ovaj preokret sa onim polu Vampirom /covekom gladijatorom :D

- - - - - - - - - -

Castle gledam iskljucivo iz patriotskih razloga zbog Stane :lol:

Šta znam , gledao sam Spartaka isto mi se dopao ...Ali true detective sto su ukkenjalu ovu drugu sezonu znaci meni se ne dopada ni malo .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back