Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
Pijem kafu na suncu, uzivam, pa onda krecem u nove radne pohode 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od rane zore vrtim "Kazuj krcmo dzerimo" i "Ulazim u disko", javlja mi se da cu veceras da se ozidam k'o spomenik, ako treba i sam samcit, uz Blazu i Kljunove, a ako bude i drustva - odlicno, imace ko da mi pokaze na kojoj strani sveta je Bagljas, kao preklane kad sam se uvostio sa popom Perom i celom tom ekipom komsinice Jele.Eh, da mi je tu Bogart, pa da se zaglavi do u cik zore, kao nekada u slavna vremena, kad se cekalo po dva dana da ponovo normalno prorade glasne zice.
![]()
Таман што сам се навукла на Wayward Pines и The Strain, изгубих Фокс и добих Прву Плус.
da i The Strain... malo mi je tanja od prethodnih, ali mošš se gleda pregršt radnji koje se prepliću
Може да се гледа ако занемариш да рекламе трају колико и сама серија.
ja pod hitno moram da pocnem da gledam neke serije, na repertoaru mi ostala samo grey's anatomy. gotov je i house i jos neke koje sam gledala. dajte neke predloge, smao da nije game of thrones, taj fazon ne volim. nakanjujem se da pocnem da skidam breaking bad i gledam sve otpocetka, ali su me pokolebala misljenja nekih u ciji ukus za serije verujem
Sta volis? Ja uglavnom gledam detektivske (sa izuzetkom Once Upon a Time) tipa Criminal Minds, Law and order, volim BBCjev The Silent Witness, The Fall, imas zaniljivu francusku seriju Profilage, Pariski forenzicari su mi najbolji od svih tih forenzickih serija zajedno, Midsumer Murders, Bones (mada su se proglupeli posle osme sezone), Crossing Lines... Ovo su one klasicne detektivske, bez glumatanja i specijalnih efekata i ne prave mnogo limunadu oko privatnog zivota detektiva... Castle je jako simpaticna... Blue Bloods, tu preplicu policiju i tuzilastvo, The Good Wife dobra advokatska serija itd....
da i The Strain... malo mi je tanja od prethodnih, ali mošš se gleda pregršt radnji koje se prepliću
ma ja skidam, jer TV ne stižem poslednje 3 godine da gledam)))
Sta volis? Ja uglavnom gledam detektivske (sa izuzetkom Once Upon a Time) tipa Criminal Minds, Law and order, volim BBCjev The Silent Witness, The Fall, imas zaniljivu francusku seriju Profilage, Pariski forenzicari su mi najbolji od svih tih forenzickih serija zajedno, Midsumer Murders, Bones (mada su se proglupeli posle osme sezone), Crossing Lines... Ovo su one klasicne detektivske, bez glumatanja i specijalnih efekata i ne prave mnogo limunadu oko privatnog zivota detektiva... Castle je jako simpaticna... Blue Bloods, tu preplicu policiju i tuzilastvo, The Good Wife dobra advokatska serija itd....