Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se True Detective ne dopada ni prva sezona :lol:

Meni je prva imala neke mometne , onako šta znam , od muzike , samog ambijenta i mnogo dobro razvijenih likova , i same price...Dopala mi se ...Ali ova druga , brate van svke pameti , ne mogu da gledam nikako , muči me onaj vins von i njegova gluma ( covek ceo zivot glumi u komedijama jbt) i nekako polupijani farel , ne znam ali ništa mi se ne svidja ...Previše su gledalu da podidju raznim grupacijama , pa msm nije to vil i grejs( valjda ima tako nešto) pobogu :lol:

- - - - - - - - - -

Britancka akcija strike back nije losa , a i ovo kao sto sam rekao obecava http://www.imdb.com/title/tt4474344/

Nista senzacionalno
u HO sam, zavrsavam tekuce dbnevne poslove i spremam se da odem do koleginice koja EM (moj veliki saradnik za jedan deo posla koji vodim) sto na poslovni sastanak, sto na druzenje

pa po podne da zavrsim jednu proveru kada mi kolege skupe sve podatke
i malo bacam pogled na forum
i pijem kafu polako, i dopisujem se s kolegama o dnevnim poslovima

Ti Cicak ko moja sestricina...kada hoce da privuce paznju obori lice i kaze - sad cu da placem:lol:...

Ja cu, vala, da kuvam kafu pa da koljem cokoladu...i da odgovaram na poruke...a onda cu da citam...jejiiiiiiii...i da se raspakujem...ko jos svercuje maramice za ciscenje iz Nemacke...ti Nemci, sve najbolje moraju da naprave...

1z4e2rk.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back