Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja srela juce jednog komsiju na kasi u idei,kaze vidi sta moja luda zena jede:)))) mislim se,sve smo zene lude kad mora da se smrsa :lol:

...ma jedem ih jer su ''zdrave'', a mora da su mLogo zdrave kad imaju ukus kartona...:roll:

Ja to jedem umesto hleba nekad. I dobro je i za mackanje.

...i ''to'' glockam jer je zdravo, ma kipim od zdravlja...:aha:

Не купујем то труње, нема шансе.

...a ti bi papriku?...:)

@tema

...karton se vari...

Shta je ovo, taman sam skuvala nes kafu, i zapalila cigaru, kad svi odoshe.... Niko nishta da pishe.... -.-

cuti od devet do deset sam sam sedela i pricala ovde sama sa sobom :( mogla sam se i gola okaciti,proslo bi nezapazeno
stavila sam paprike da se kuvaju i gledam zaljubljeno u moj novi mikrofiber dzoger,sve mi zao da ga isprljam
i sekiram se,sestra iz kanade slavi sinu 18 rodjendan i trazila je od svih da snime video poruku koju ce ona pustiti na proslavi...a mi ne znamo sta da kazemo,svi se stidimo,pa dal da se kratko svi proderemo u kameru sretan rodjendan,dal da svako drzi dosadni govor o zdravlju...trralalaaaa...?

cuti od devet do deset sam sam sedela i pricala ovde sama sa sobom :( mogla sam se i gola okaciti,proslo bi nezapazeno
stavila sam paprike da se kuvaju i gledam zaljubljeno u moj novi mikrofiber dzoger,sve mi zao da ga isprljam
i sekiram se,sestra iz kanade slavi sinu 18 rodjendan i trazila je od svih da snime video poruku koju ce ona pustiti na proslavi...a mi ne znamo sta da kazemo,svi se stidimo,pa dal da se kratko svi proderemo u kameru sretan rodjendan,dal da svako drzi dosadni govor o zdravlju...trralalaaaa...?

Najbolje snimite neki "spot" uz neku kul pesmu, sa nekom nazovi koreografijom, i na kraju se svi u glas proderite... Bolje nego neki dosadni govori, da se smari dok odgleda... :D ma haos, svi izgleda josh uvek spavaju xD

To je dobra ideja. Mogli biste svi da skrenete pažnju na značaj slojevitog oblačenja, izbegavanja promaje i nesedenja na ladnom, jer Kanada.

najbolje da pozovem i poznavaoca da im odrzi jedam lep govor o njihovo vukojjebini
Mislim da bi ti on preporučio da pazariš jednu lubenicu slikaš se s istom i zatražiš od slavljenika da pogodi o čemu se radi, ima pravo da pogađa tri puta, ali da mu mamara ne suflira.
Ionako jedu samo morževe, foke i presnu ribu, ali zbog sage usled hrane uvek sede pored prozora u ćošku od prostorije.:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back