електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
ja srela juce jednog komsiju na kasi u idei,kaze vidi sta moja luda zena jede))) mislim se,sve smo zene lude kad mora da se smrsa
![]()
Не купујем то труње, нема шансе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja srela juce jednog komsiju na kasi u idei,kaze vidi sta moja luda zena jede))) mislim se,sve smo zene lude kad mora da se smrsa
![]()
ja volim stiropor od pirinca
onaj sto ima dodatak susam i so je odlican
![]()
Ja to jedem umesto hleba nekad. I dobro je i za mackanje.

Не купујем то труње, нема шансе.

Не робујем глупостима, једем хлеб за сваки оброк.
Плочице, стиропори -![]()

...''to'' tju da radim sutra, trenutno idem da glocnem neki karton, odnosno lanene plochice...![]()
lanene plocice su majka mara za onaj stiropor od pirinca
ja volim stiropor od pirinca
onaj sto ima dodatak susam i so je odlican
Slosilo mi se i od pominjanja toga. Zasto??

Shta je ovo, taman sam skuvala nes kafu, i zapalila cigaru, kad svi odoshe.... Niko nishta da pishe.... -.-
mogla sam se i gola okaciti,proslo bi nezapazeno
cuti od devet do deset sam sam sedela i pricala ovde sama sa sobommogla sam se i gola okaciti,proslo bi nezapazeno
stavila sam paprike da se kuvaju i gledam zaljubljeno u moj novi mikrofiber dzoger,sve mi zao da ga isprljam
i sekiram se,sestra iz kanade slavi sinu 18 rodjendan i trazila je od svih da snime video poruku koju ce ona pustiti na proslavi...a mi ne znamo sta da kazemo,svi se stidimo,pa dal da se kratko svi proderemo u kameru sretan rodjendan,dal da svako drzi dosadni govor o zdravlju...trralalaaaa...?

ma moja deca su ko vezane vrece a ni ja nisam bolja,kakva crna koreografija![]()
i sekiram se,sestra iz kanade slavi sinu 18 rodjendan i trazila je od svih da snime video poruku koju ce ona pustiti na proslavi...a mi ne znamo sta da kazemo,svi se stidimo,pa dal da se kratko svi proderemo u kameru sretan rodjendan,dal da svako drzi dosadni govor o zdravlju...trralalaaaa...?
To je dobra ideja. Mogli biste svi da skrenete pažnju na značaj slojevitog oblačenja, izbegavanja promaje i nesedenja na ladnom, jer Kanada.
Slosilo mi se i od pominjanja toga. Zasto??

Mislim da bi ti on preporučio da pazariš jednu lubenicu slikaš se s istom i zatražiš od slavljenika da pogodi o čemu se radi, ima pravo da pogađa tri puta, ali da mu mamara ne suflira.najbolje da pozovem i poznavaoca da im odrzi jedam lep govor o njihovo vukojjebini