Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze!
I to i da ti kaze suptilno da samo zene lakog morala nose tange i da te uporedjuje sa Micom, lokalnom zenom lakog morala...

Drugarici svekrva kupila mrežaste samodržeće čarape, bez povoda, kaže nisam mogla da odolim baš su me podsetile na tebe :)))))))

- - - - - - - - - -

A hbga, ta je tvoja... ova nije... tvojoj i da predjes... al' sta njoj da prelazis koji k... jos je sigurno i manipulativna kucka koja upropastava zivot sopstvenom detetu... naravno, ti ga vise volis i znas sta je za njega dobro...:lol:

Pa ko će znati ako ne ja, o svašta!

Drugarici svekrva kupila mrežaste samodržeće čarape, bez povoda, kaže nisam mogla da odolim baš su me podsetile na tebe :)))))))

Mozda je svekrva luckasto kul, mozda ima nevidjen smisao za podhebavanje...
Svidja mi se definitivno..:lol:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Pa ko će znati ako ne ja, o svašta!

I konkretno da ti kazem... te zene sto imaju sinove, ne znaju ni bebu da pridrze, a stalno se nesto prave pametne.
Prosto da ne poverujes kako su sopstvenu odgojile... mada su bili stalno musavi i zapusteni u detinjstvu...

I konkretno da ti kazem... te zene sto imaju sinove, ne znaju ni bebu da pridrze, a stalno se nesto prave pametne.
Prosto da ne poverujes kako su sopstvenu odgojile... mada su bili stalno musavi i zapusteni u detinjstvu...

Ne zna bre kafu da napravi, o supi tek ne bih.
Bude nešto bezvezna, providna, bistra, žuta, pa tek kad umesi one gadosti od domaćih rezanaca!
Kakav bezobrazluk, a namerno to radi, znam!

nisam u tom fazonu,a vodili me vec kao malog pionira davnih dana u kumorovec.
jutros izasao raspored utakmica. mi sa hajdukom, a vojvodina sa dinamom u grupi.

Mene nisu, ali su me prisiljavali da 1. maja izadjem u pionirskom outfit-u na ulicu i masem nekim g*vnima, skandiram Marsalu i te gluposti, umesto da su me pustili na miru da igram fucu sa drustvom.

Pazi i Vosa i Zvezda u jugoslovenskom fazonu, igrate tamo neke turnire pomirenja sa Hrvatima, ju ju...bruka. :mrgreen:

Mene nisu, ali su me prisiljavali da 1. maja izadjem u pionirskom outfit-u na ulicu i masem nekim g*vnima, skandiram Marsalu i te gluposti, umesto da su me pustili na miru da igram fucu sa drustvom.

Pazi i Vosa i Zvezda u jugoslovenskom fazonu, igrate tamo neke turnire pomirenja sa Hrvatima, ju ju...bruka. :mrgreen:

nije jugo nostalgicarski turnir, imamo i austrijance u grupi :P

bice zanimljivo sigurno, ja se bas radujem i volela bih da vidim gde smo u odnosu na susjede (dinamo) koji se hvale da ulazu 6 mil godisnje u omladinsku skolu. nasa je otprilike toliko u minusu :mrgreen:

e, ovo je U12 turnir, 2003. godiste

bice zanimljivo sigurno, ja se bas radujem i volela bih da vidim gde smo u odnosu na susjede (dinamo) koji se hvale da ulazu 6 mil godisnje u omladinsku skolu. nasa je otprilike toliko u minusu :mrgreen:

e, ovo je U12 turnir, 2003. godiste

Dinamo je svakako ozbiljniji klub od raspale Zvezde, o tome ne moramo da diskutujemo. Oni svake godine utope igrace za debe pare, a i ne zavrsavaju evropska takmicenja u sezoni kupanja protiv tamo nekog Kairata. Bezi bre, mogla si decu bar da upises da treniraju u Partizanu...ovako ce im danas sutra bagra sa severa lupati samare jer su pukli od Javora. Kako ti nije zao dece? :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back