Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
tuj li se zakecuješ?
))
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))
))))

Trujem se![]()
Slusam pesmu, ljubav udari cesto tamo gde ne treba...

...lakse mi da pocistim ceo stan, skuvam rucak za deset dana, uradim dvesta cucnjeva nego na pola sata po ovoj vrucini da izadjem...ajdeeeeee, bice mi valjda lakse kad zavrsim...
Ajde... al' da kazes nesto jako gadno, tipa da te spenkuje kad je iznerviras. A ja da kazem da si sigurno zasluzila i da ne znas da postujes starije.
to postoji? : )Razmisljam da odem na temu o svekrvama i da objasnim tamo malo snajama da su razmazene i da izmisljaju probleme i da su njihove sveki bas kul... ne znam... devet sati je ujutru... smara me da cekam da kokosinjac zazivi....
)))))Ma šta znam, ne dopada mi se to.
Možda da kažem kako krišom dosoljava ručak koji ja skuvam.
I da naravno živimo u zajednici i onda ona dolazi i pretura mi po gaćama.
To su ti najpakosniji svekrva momenti.
to postoji? : )
Sa sve naslovom koji ukazuje da su svekrve nevidjen izvor inspiracije za pricu i duhovno uzdizanje...Mada, ako ćemo iskreno, dam prošle godine ključeve od stana mami da dođe da nam zalije cveće dok smo bili na odmoru da bi se ispostavilo da je napravila kompletan uviđaj, ispeglala neki nepeglani veš što mi je ostao i onda još prčkala po ormanima da nađe gde šta stoji.
Ja odlepila, žmu je prećutao al je bilo primetno da se suzdržavao da je ne pridavi.
I onda svekrva da mi ne valja pored ove moje .))))