Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sto je najludje
i kuran i biblija, kad vec pominjemo
sadrze strane i strane i strane...vrlo konfuznih uputstava za koriscenje
missim, da se radi o sklapanju neke komode recimo
ko zna sta bi ispalo
ako ista
a obje religije ne samo da su opstale nego...
eto, cudo bozije na djelu, takoreci

Ajde... al' da kazes nesto jako gadno, tipa da te spenkuje kad je iznerviras. A ja da kazem da si sigurno zasluzila i da ne znas da postujes starije.

Ma šta znam, ne dopada mi se to.
Možda da kažem kako krišom dosoljava ručak koji ja skuvam.
I da naravno živimo u zajednici i onda ona dolazi i pretura mi po gaćama.
To su ti najpakosniji svekrva momenti.

Ma šta znam, ne dopada mi se to.
Možda da kažem kako krišom dosoljava ručak koji ja skuvam.
I da naravno živimo u zajednici i onda ona dolazi i pretura mi po gaćama.
To su ti najpakosniji svekrva momenti.

Moze!
I to i da ti kaze suptilno da samo zene lakog morala nose tange i da te uporedjuje sa Micom, lokalnom zenom lakog morala...

- - - - - - - - - -

to postoji? : )

Naravno..:lol: Sa sve naslovom koji ukazuje da su svekrve nevidjen izvor inspiracije za pricu i duhovno uzdizanje...

Mada, ako ćemo iskreno, dam prošle godine ključeve od stana mami da dođe da nam zalije cveće dok smo bili na odmoru da bi se ispostavilo da je napravila kompletan uviđaj, ispeglala neki nepeglani veš što mi je ostao i onda još prčkala po ormanima da nađe gde šta stoji.
Ja odlepila, žmu je prećutao al je bilo primetno da se suzdržavao da je ne pridavi.
I onda svekrva da mi ne valja pored ove moje .))))

Mada, ako ćemo iskreno, dam prošle godine ključeve od stana mami da dođe da nam zalije cveće dok smo bili na odmoru da bi se ispostavilo da je napravila kompletan uviđaj, ispeglala neki nepeglani veš što mi je ostao i onda još prčkala po ormanima da nađe gde šta stoji.
Ja odlepila, žmu je prećutao al je bilo primetno da se suzdržavao da je ne pridavi.
I onda svekrva da mi ne valja pored ove moje .))))

A hbga, ta je tvoja... ova nije... tvojoj i da predjes... al' sta njoj da prelazis koji k... jos je sigurno i manipulativna kucka koja upropastava zivot sopstvenom detetu... naravno, ti ga vise volis i znas sta je za njega dobro...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back