sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Некад је то био врхунски производ, али стварно. Сада - обојени маргарин.
znam nekad je bilo ukusnije
sad bukvano da uzmes margarin i da u njega stavis malo topljene cokolade to je to....:bljuc:
i one ledene kocke isto potpuno....

dorinu sam odavno prestala da kupujem, jedna od gorih cokolada, isto masna i bezukusna....sad i ovo...necu vise nista njihovo, nisu normalni

znam nekad je bilo ukusnije
sad bukvano da uzmes margarin i da u njega stavis malo topljene cokolade to je to....:bljuc:
i one ledene kocke isto potpuno....

dorinu sam odavno prestala da kupujem, jedna od gorih cokolada, isto masna i bezukusna....sad i ovo...necu vise nista njihovo, nisu normalni

Ништа од Краша нисам узела - има сто година. Бајадере сам пробала у гостима.

Nerviram se. Do 2 cekala cerku sa zurke. Do 2 i 15 sam joj drzala lekciju... nisam imalaneku veliki razlog ali tako me nervira adolescencija! Spavanje do poslepodne, drustvo kao najvaznija stvar u zivotu, letnji raspust kao zivela sloboda...
Malo sam prsla a? :rumenko::neutral:

Nerviram se. Do 2 cekala cerku sa zurke. Do 2 i 15 sam joj drzala lekciju... nisam imalaneku veliki razlog ali tako me nervira adolescencija! Spavanje do poslepodne, drustvo kao najvaznija stvar u zivotu, letnji raspust kao zivela sloboda...

Kod mene tek pocinje.ne ide n'a zurke ali ovo ostalo da.s tim sto je ja pustam da spava,znas kako sam bila frustrirana u tom periodu jer moji iz brige da ne budem lenja su me budili rano cak I n'a raspustu.a san je potreban da se raste ;)
E ovo sto je mi vise toliko ne zanimamo boli,al to je valjda normalna faza

pa nema roditelja koji ce olako i bezbolno i manje vise dostojanstveno :) prihvatiti gubitak sopstvenog uticaja na sovg adolescenta. spretnost i dinamika prihvatanja neminovnog skida nasim adolescentima s vrata uplasene roditelje prestravljene novospoznatom nemoci i sve tako rastereceni polete sopstvenim krilima. uzivaj u letu svoje cerke :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back