- Poruka
- 121.995
stoka je zdrala pa je onda na sve to strpala krasove bajadere i krasove ledene kocke, jao sad mi muka preterah 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nema ništa bez kutijetine keksa i kilo mleka da ti ja kažem
znam znam izrod sam 
ne volimznam znam izrod sam
ova krasova cuda su sve gora i gora....masno, ko margarin da sam pojela....uf bljak necu vise uzimati
znam nekad je bilo ukusnijeНекад је то био врхунски производ, али стварно. Сада - обојени маргарин.

znam nekad je bilo ukusnije
sad bukvano da uzmes margarin i da u njega stavis malo topljene cokolade to je to....
i one ledene kocke isto potpuno....
dorinu sam odavno prestala da kupujem, jedna od gorih cokolada, isto masna i bezukusna....sad i ovo...necu vise nista njihovo, nisu normalni

spakovali sve, sad skidam neke filmove sto je dete narucilo

hvala
oko 3 krecemo, odoh da malo odspavam.![]()

Nerviram se. Do 2 cekala cerku sa zurke. Do 2 i 15 sam joj drzala lekciju... nisam imalaneku veliki razlog ali tako me nervira adolescencija! Spavanje do poslepodne, drustvo kao najvaznija stvar u zivotu, letnji raspust kao zivela sloboda...
Malo sam prsla a?![]()
Jao divnooooooo... sto volim taj osecaj pred put...
A sendvici? Sokovi? Voda?
Nerviram se. Do 2 cekala cerku sa zurke. Do 2 i 15 sam joj drzala lekciju... nisam imalaneku veliki razlog ali tako me nervira adolescencija! Spavanje do poslepodne, drustvo kao najvaznija stvar u zivotu, letnji raspust kao zivela sloboda...
Malo sam prsla a?![]()
prihvatiti gubitak sopstvenog uticaja na sovg adolescenta. spretnost i dinamika prihvatanja neminovnog skida nasim adolescentima s vrata uplasene roditelje prestravljene novospoznatom nemoci i sve tako rastereceni polete sopstvenim krilima. uzivaj u letu svoje cerke 
Posle neprospavane noci, bio bi red da podrignem bar malo, obzirom sta me ceka jos sve narednih dana ...