sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema sanse da se popravlja jer je ona jako mala.

A sa ovim si me bas utesila :rida:
Zamisljam koliko je to jezivo... horor :sad2: beba sa crnim zubima

Bili smo kod zubara.
Jedva je pogledala, jer ona se non stop vrpolji.
Kaze nista strasno, najgore sto se moze desiti je da pocrni ali ce svakako menjati te zube pa kao nema veze(a meni strasno da zamislim da je narednih 5 godina gledam sa crnim kecevima :sad2: ) jos se zubarka smeje, kaze njenom sinu su tako pocrneli :rida: slomio u tom uzrastu
Ja pitam za to sto su ostri sad, kaze ako joj bude smetalo da dodjemo da sastruze.

Bas sam se nasekirala :aha:

- - - - - - - - - -

Kontam samo da ne pocrne do 3e godine, onda cu joj vec moci objasniti i odvesti na popravku ako bude trebalo.

Uopste nisam skontala moze li pocrniti od tog ostecenja ili zbog karijesa?
Kako to izgleda...

Нека јој мало остружу и залију под УВ лампом. Имају они начина са малом децом.

Drugo je vrtic u gde te u dvoriste puste 2 sata pre ili posle spavanja, a drugo nesto sto ti je na dohvat ruke non-stop u dvoristu.

Poenta je u tome sto se ona igrala sa devojcicom iz komsiluka,
A mm nije ocekivao da ce je ova podici na klackalicu. Pedja to nikad ne radi.
Nije dete krivo. Mi smo krivi sto nismo obratili paznju. Mm mislio da kad kaze "Nemoj" da je to to.
Jbg kad je E.vrisnula... kasno je...

Realno nije to jako strasno. Vrhovi keceva su joj odlomljeni. Kao da smo joj skratili zubice . Oni ostali samleveni na onoj metalnoj drsci :sad2:

Nema sanse da se popravlja jer je ona jako mala.

A sa ovim si me bas utesila :rida:
Zamisljam koliko je to jezivo... horor :sad2: beba sa crnim zubima

Bili smo kod zubara.
Jedva je pogledala, jer ona se non stop vrpolji.
Kaze nista strasno, najgore sto se moze desiti je da pocrni ali ce svakako menjati te zube pa kao nema veze(a meni strasno da zamislim da je narednih 5 godina gledam sa crnim kecevima :sad2: ) jos se zubarka smeje, kaze njenom sinu su tako pocrneli :rida: slomio u tom uzrastu
Ja pitam za to sto su ostri sad, kaze ako joj bude smetalo da dodjemo da sastruze.

Bas sam se nasekirala :aha:

- - - - - - - - - -

Kontam samo da ne pocrne do 3e godine, onda cu joj vec moci objasniti i odvesti na popravku ako bude trebalo.

Uopste nisam skontala moze li pocrniti od tog ostecenja ili zbog karijesa?
Kako to izgleda...
Може неки приватник да јој да какво средство за смирење и уради зубе тј поравна и залије.
Није то тако страшно како звучи, некада тако мала деца иду на операције под тоталном анестезијум, а ово је тек мало ,,шећерне водице" да се смири.

Poenta je u tome sto se ona igrala sa devojcicom iz komsiluka,
A mm nije ocekivao da ce je ova podici na klackalicu. Pedja to nikad ne radi.
Nije dete krivo. Mi smo krivi sto nismo obratili paznju. Mm mislio da kad kaze "Nemoj" da je to to.
Jbg kad je E.vrisnula... kasno je...

Realno nije to jako strasno. Vrhovi keceva su joj odlomljeni. Kao da smo joj skratili zubice . Oni ostali samleveni na onoj metalnoj drsci :sad2:

Poenta je u tome da ne mozes 24 sata biti sa detetom i da ce se neminovno nesto desiti, tim pre ako ima slomivrat u dvoristu. Al dobro, necu ti stajem na muku.

Poenta je u tome da ne mozes 24 sata biti sa detetom i da ce se neminovno nesto desiti, tim pre ako ima slomivrat u dvoristu. Al dobro, necu ti stajem na muku.

Poenta je da mozes.
A ovakve stvari te podsete na to.
Ja malu nikad ne ostavljam samu bez nadzora. Previse je mala, 17 meseci

- - - - - - - - - -

Каквим бре ласером. Мало оструже, нанесе пасту и делује УВ лампом после чега то очврсне.

Sto mi to zubar nije predlozio?
Sutra cu da je pitam

pa dobro ljudi, treba je razumeti, mislim ja je razumem jer sve sto se desi deci, dozivljam vrlo licno i traumaticno (u sebi uglavnom, trudim se da racionalizujem i ne opterecujem druge, osim mm-a), koliko god vama to smesno i bezazleno zvucalo. mame uvek imaju najgora scenarija u glavi, bilo da ih dele sa sirokim forumskim masama ili ne.

cicak, moje starije dete je imalo cirkularni karijes, do pune cetiri godine vise prednjih keceva skoro nije imao, tako da se ne sekiraj-ne buu dugo crnui, brzo se okrune i ostane samo koren :lol:
:rida:
brate cicak sta dramis ybt oko mlecnih zuba.
Najbolje da ne dramim ni oko cega... :roll:
Kad bi svi roditelji mogli da budu tako hladni, pa svi bi imali 20oro dece...

- - - - - - - - - -

pa dobro ljudi, treba je razumeti, mislim ja je razumem jer sve sto se desi deci, dozivljam vrlo licno i traumaticno (u sebi uglavnom, trudim se da racionalizujem i ne opterecujem druge, osim mm-a), koliko god vama to smesno i bezazleno zvucalo. mame uvek imaju najgora scenarija u glavi, bilo da ih dele sa sirokim forumskim masama ili ne.

Bas to.
Jos muz kad je skocio vice "Izbila sve prednje zube!" On pogledao metal a tamo sve od zuba ostalo, nije gledao u nju. :eek:
Ja perem medi ruke i bledo gledam u njega. Tek danas dolazim sebi...
jbt odmah sam je zamislila bez zuba pa onda sa crnim zubima pa sad kontam ici cemo redovno na kontrolu, ako bas krenu da se kvare popravicemo a ako posive jbg... izjescu sebi malo dzigerice... veci deo ostavljam za pubertet :lol:

- - - - - - - - - -

Izadji sa foruma i posveti se vise toj deci o kojoj stalno pises.

Cemu drama?Odabrala si da budes ovde,niko te ne tera.

Pa ja sam ovde dok deca spavaju. :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back