sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zar nije zlatna ribica slatkovodna riba, nisam sigurna da ce previse izdrzati u moru :sad2:

...ma pojma nemam...ja ga zezam pomahnitala zlatna ribica...neka je koju mora da odvoji od ostatka i bas je jadan tuzan dok sam ja zabavljena...moja baba je stvari resavala bacanjem u klozet solju a ja hocu da je stavim u kesu, pustim u more i da joj masem - plovi Flandere, plovi...a ne znam da li moze da prezivi u moru, verovatno ne...

Ajme koja vrućina, haos. Popila kafu sa sestrom na terasi, jedva izdržah, njoj super a ja se gušim, pa strašno.

Očistila sam klimu, zatvorila balkonska vrata, spustila venecijanere, uključila klimu i evo dišem sada.

Ajme koja vrućina, haos. Popila kafu sa sestrom na terasi, jedva izdržah, njoj super a ja se gušim, pa strašno.

Očistila sam klimu, zatvorila balkonska vrata, spustila venecijanere, uključila klimu i evo dišem sada.

Ti ko ovaj moj. Poludeh hebote, po ceo dan spustene roletne, dnevnog svetla ic ne ulazi, ja otvorim, on zatvori (u onim kratkim periodima kad izadje iz kupatila u kom stoji i kvasi se PO CEO DAN, nici ce mahovina po njemu).

lecena pogresno
vet je lecio od krpelja, a ona progutala kamen
mucila se 15 dana sa strasnim povrcanjem
danas sam shvatila da sestrrin vet pojam nema i da mi se pas gasi
odvela je kod magija, koji je inace njen vet i odmah je snimio na rtg i operisao
kamen ko kuca..napatila se kao pas :(
113110321020522020628370-1.jpg

113281041020524522298910-1.jpg

113513971020524541951401-1.jpg

113288841020524543187432-1.jpg

joj, dobro si prosla sto si to odradila...mom drugu mastif progutao tenisku lopticu i lecili je od svega i svacega 3 nedelje pa tek kad je uginula na obdukciji videli sta je :(

- - - - - - - - - -

mica mala, sad sam se rastuzila...vidi kako bespomocno lezi :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back