електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
E da, i uvek postoji mogucnost vracanja![]()
![]()
Стварно ћеш морати да пазиш са ношењем тешких ствари и посебно пази кад кијаш.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E da, i uvek postoji mogucnost vracanja![]()
![]()
Стварно ћеш морати да пазиш са ношењем тешких ствари и посебно пази кад кијаш.
Znam. To mi je i on rekao.
I to me jako nervira jer imam dvoje jako male dece kojima to nece biti lako.
A ni meni. Bicu kao invalid ta dva meseca. Siznucu
Cima tekst o oruzanoj pljacki dnevnika u jednoj osnovnoj skoli i umirem od smeha.
Jedino što ćeš morati neko vreme da vodiš računa da ne zapinješ toliko i da ne vučeš kao što si navikla. 

Mislim okej, moj kum je pre 35 godina na nagovor neke funjarice u koju je bio zaljubljen ukrao dnevnik iz zbornice i bacio ga u Dunav. Posle je izbačen iz škole u kojoj mu je radila tetka. Dobro, smejemo se ponekad toj njegovoj gluposti, moram da priznam.
Ali šta je smešno u oružanom upadu u učionicu, to mi nije jasno.
Koliko ima stepeni

Kod mene 13![]()

Idealno. Aj se menjamo
Ma čim pređe 20 stepeni ja šizim, ljudi kukaju kad padne temp. i krenu kiše, a meni tad milina

Aj ne zahebavaj ! Idealna noć . Otvorio sam prozore a žabe samo krekeću iz obližnjeg kanala .Ljetna idila .![]()
Samo noću šetamo kad je toplo, nema šanse ranije.Ma grozno, ne volim leto, da mogu celo leto bi prespavala, u klimatizovanoj prostoriji naravno, Leo i jaSamo noću šetamo kad je toplo, nema šanse ranije.
A nervira me kad Dunav uveče pusti one svoje mirise gadne a ti bi da se prošetaš kao čovek, žabe krekeću i smrde, voda se oseti na mulj, fuj

Ma grozno, ne volim leto, da mogu celo leto bi prespavala, u klimatizovanoj prostoriji naravno, Leo i jaSamo noću šetamo kad je toplo, nema šanse ranije.
A nervira me kad Dunav uveče pusti one svoje mirise gadne a ti bi da se prošetaš kao čovek, žabe krekeću i smrde, voda se oseti na mulj, fuj

ma da, ja sam superzaba
Ma to neke bezvezne žabe, nisu kao ti : )))

volim LondonSramota od omladine . Draže im je po Londonu nositi dugačke gaće nego ovdje slušati žablje kreketanje !![]()

ma da, ja sam superzaba![]()