limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
A ja nisam ovan,nego ribe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja nisam ovan,nego ribe.
Ja sam taj film gledala dva puta.Одгледала предиван филм "Писмо Брежњеву". Старији од мене а све је исто као сада. Дивна прича за јесењу недељу о беди и нади, о сновима, о лицемерју- квази бризи и слободи, поквареној пропаганди и срећи за оне који јој одолевају, о срцу![]()
Па нема неку уметничку вредност, али ми је легао сада баш.Ja sam taj film gledala dva puta.
A bio mi nekako bezveze,ali opet sam ga gledala dva puta.![]()

Da,djeluje kao neki stari film.Ali nekako ubija neka atmosfera beznadja engleskih radnickih slojeva...gore je nego rusko beznadje i turobnost.Код мене та камера осамдесетих буди неки осећај, неку носталгију. И прија ми за хладније време.
Госпођица ми сад објашњава да је то за оне рођене 2011. наовамо... кромпирићи неће да се буне, немају појма кажеNe postoji horoskop u kom ja mogu biti djevica, sem ako su od danas djevice neodlucne, povrsne i tako to![]()
Pa de je?Па убацили су, отвори твит.
Nemoj sestro ziv ti ja to da gledamo, pa to imamo u rl svaki danОдгледала предиван филм "Писмо Брежњеву". Старији од мене а све је исто као сада. Дивна прича за јесењу недељу о беди и нади, о сновима, о лицемерју- квази бризи и слободи, поквареној пропаганди и срећи за оне који јој одолевају, о срцу![]()
Офикус?Pa de je?
Je l to onaj pre strelca??? Kako se izgovara?
A jbga, slobodan dan, pa dok sam oprala veš, sudove, kupatilo, wc, ne postizavam.Цис жено...касниш![]()
Да, просто дефиниција слободног данаA jbga, slobodan dan, pa dok sam oprala veš, sudove, kupatilo, wc, ne postizavam.![]()

I ne samo to! Još ručak, da ispečem jedne medenjake koje sam prihvatila i za koje realno nemam vremena, pa da se farbam, oparam neka dva rajsferšlusa za sutra da radim i da imam najmanje jedne goste. A večeras, pegla, nokti i idemo, ponedeljak!Да, просто дефиниција слободног дана![]()

Jao kako se zove porcija sastavljena od sampite i sladoleda?Звала ме другарица после у шетњу, на кафу и колаче. Она поједе 300 гр чоколаде ко од шале. Када идемо на сладолед прво узме шампиту као предјело
И видех ово, тачно нас две!
Sad sam negdje vidjela taj film i zaboravila na kom kanalu a htjela sam da gledam. Gdje si gledala?(opasno zaboravljam u zadnje vrijeme)Одгледала предиван филм "Писмо Брежњеву". Старији од мене а све је исто као сада. Дивна прича за јесењу недељу о беди и нади, о сновима, о лицемерју- квази бризи и слободи, поквареној пропаганди и срећи за оне који јој одолевају, о срцу![]()
Pink Romance, премотај.Sad sam negdje vidjela taj film i zaboravila na kom kanalu a htjela sam da gledam. Gdje si gledala?(opasno zaboravljam u zadnje vrijeme)
Хвала@86bogomoljka
Боги, ево ти један новији.
Утопија коју данас гурају.
Савременија верзија Еквилибријума.
https://mojtv.net/m2/film.aspx?id=28972

kačamakJao kako se zove porcija sastavljena od sampite i sladoleda?
U ciniju se razmaze sampita po obodu, a u centar ide sladoled
Zaboravila sam naziv