- Poruka
- 17.475
Ja sam gledala neki film i na kraju se tako bezveze završio da mi je zao potrošeno vremena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Počela sam 12 riječi, nešto mi onaj Viktor ne leži kao glumac.У последње време гледам само домаће серије и то кад легнем, на мобилном. Имам апликацију move 'n go (supernova) и ту сам одгледала све живо. Серије "Посета" и "12 речи" су савршене.
Добар је ту. А Станић је геније.Počela sam 12 riječi, nešto mi onaj Viktor ne leži kao glumac.
Svagdje je Stanić dobar, nedavno sam gledala njegovu monodramu u pozorištu,dobar je bas. Nekako jedini na tragu one stare garde.Добар је ту. Станић је геније.
Али како личи на Иву Андрића, чудо једно.Svagdje je Stanić dobar, nedavno sam gledala njegovu monodramu u pozorištu,dobar je bas. Nekako jedini na tragu one stare garde.

Ja gledam neki ruski film Dovlatov.Ja sam gledala neki film i na kraju se tako bezveze završio da mi je zao potrošeno vremena.

Марић ми као глумац не лежи уопште. Гледала сам серију "Пад" по случају Жарка Лаушевића и не иде па не иде.Ja gledam neki ruski film Dovlatov.
Igra Milan Maric.
Читам коментаре чланака углавном.čitate li nešto aman![]()

idi na IMDB i čitaj komentare za film The RoomЧитам коментаре чланака углавном.![]()
Nije los u ovom filmu.A film je tipicno turobno ruski.Ali nisam gledala pocetak,pa ne mogu bas sve da povezem.Марић ми као глумац не лежи уопште. Гледала сам серију "Пад" по случају Жарка Лаушевића и не иде па не иде.

To,Otpisali i Kapelski kresovia što ne gledate kuda idu divlje svinje![]()
Дај бре, то сам гледала као дете.a što ne gledate kuda idu divlje svinje![]()
Ja nista ne gledam u stvarno vrijeme, cekam da odmakne da mogu reklame da preskačem.Ja sam gledala tri dela serije "Poseta". Četvrti nisam, bilo mi je dosadno od početka.
Kada smo hteli da potpišemo ugovor sa Supernovom, nisu mi rekli da u tom paketu za koji smo se odlučili, program može da se vraća samo na jednom televizoru. Ja ništa ne mogu da gledam u vreme kada se emituje, nego vratim kada recimo peglam. A peglam u spavaćoj sobi, u kojoj je tv na kom ne može da se vrati.
Uh ja ih ne mogu, znaš koliko me zanimaju i Ukrajinci i RusiЈа гледам Актуелности, не пропуштам.

Meni su rekli da to zavisi od paketa može li da se vrati, i da moram sama, eventualno da prvi put zovem operatera da me uputi kako.Ma nikako nemam vremena da ih zovem, da dođu i nameste da može da se vrati i na tom tv - u u spavaćoj sobi.
Imas mlekomat i kod nas na limanskoj i na ribljoj pijaciЕ, нешто сам читала о том млекомату да ће га бити свуда. Хајде јави![]()