- Poruka
- 63.764
Мени се све свиђаSvidja mi se boja ne svidja mi se model![]()

Него, од понедељка у потеру за снегарицама

Пожурите с ту пљачку, тањи ми се буђелар...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени се све свиђаSvidja mi se boja ne svidja mi se model![]()

Dobra je Stefano obuca.Ja uglavnom kupujem njihovu obucu,imaju i lijepih modela,a i kvalitetni su.Данас сам са другарицом ушла у продавницу обуће "Стефано" (Крагујевац) у Кнез Михаиловој и одушевила се једним моделом мокасина. Црна и браон варијанта.
Делују преудобно а 'добра' им је и цена. Видећу.
Ja imam u planu da odem u obuću Maras, pa da izaberem jedne gleznjace...mozda, a možda mi je pametnije da sedim mirna.Dobra je Stefano obuca.Ja uglavnom kupujem njihovu obucu,imaju i lijepih modela,a i kvalitetni su.
NeskvikTačno u 7 došao majstor da uradi godišnje čišćenje gasnog kotla.
Baš sam omatorila, on za mene dete. Došlo mi ga da pitam hoće li neskvik a ne kafu.
A lepo radi dečko, ima znanje.
Lepo je videti da se neko trudi da zaradi.

Реци да си кренула да купиш нешто друго, па завршила са њима, плиизJa sam sebi ponovo uzela Copperminer cipele, samo ovaj put duboke. Šteta što nemaju "gradsku" varijantu![]()

Реци да си кренула да купиш нешто друго, па завршила са њима, плииз![]()

Значи, само јаE jbga, nisam![]()

A pa zadnji put kad sam u novembru isla na hajking, pre dve god, vratila sam se sa upalom besikeДобро јутро, кафица
Метло, срећан пут, леп провод, каква упала, опусти се и уживаааај, Накси радиооо![]()

То је било тад, сад нећеA pa zadnji put kad sam u novembru isla na hajking, pre dve god, vratila sam se sa upalom besike![]()

Ja koristim oki dokiI ne vidim šta ima toliko užasno u okidoki, koristim ja i grđe stvari![]()

Ma mnogo si bre ozbiljna heheИдите у першун!![]()
Oki dokiИдите у першун!![]()
sta su to gleznjace?Ћути, не питај...пошла да купим црне мартинке, завршила са трећим паром бордо елегантних глежњача.
И сад опет немам ништа за снег...
Али тако су лепе и удобнееее![]()
Ja koristim oki doki![]()
a ko ce da vozi?Ima danas u Ljutovu festival mlade rakije. I planirano je bilo da idemo, ali vreme, ko vreme... Tamo se inače ulaz plati 600 dinara, dobije se čašica i sa njom može da se pije kod svih izlagača, a tu ih bude baš dosta. Bude i hrane uz to na svakom stolu.
E pa kao svaka džangrizava žena, smislila sam da spremamo garažu koja to odavno nije, nego je magacin a povremeno i radionica.
Ima tu jedna polica na koju odlažemo pića koja dobijemo i koja muž povremeno pravi (tipa likeri i neke mešavine trava i rakija...)
Pošto na većini flaša nema tikete, moralo se sve probati i označiti.
Eto nama žurke i smeha. Najružnija je rakija od šljive u koju su potopljene aronije, a od tinktura neprevaziđeno ružna je tinktura koja se pravi od rakije bobice zove sa lišćem sremuša.

Pa ja, on je profesionalni vozač, ne sme...a ko ce da vozi?![]()