Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.742
Srećan rođendan, sve najbolje @Affro*
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li to ima neko posebno znacenje?Afro, sve ti najnaj baš naj želim!!!
Nisam ni skontala da si rodjena na isti dan kao moj svekar![]()

Srećan ti rođendan.Jedva ustadoh, ubi me desni kuk...nije moglo bolje....ali nema veze proći će....nego Srećan mi rodjendannapunih 64...pa da slavimo zajedno kad bude neki okrugli broj recimo 70
![]()
Srećan rođendan!!Jedva ustadoh, ubi me desni kuk...nije moglo bolje....ali nema veze proći će....nego Srećan mi rodjendannapunih 64...pa da slavimo zajedno kad bude neki okrugli broj recimo 70
![]()

Ima kako nema, mene voli višeDa li to ima neko posebno znacenje?![]()
Mi se bacamo sa vazili zazili i okili dokiliА и да смо блиски, ко то још користи?![]()
jer je smesno i debilno

Šta, šta???Е, сад сам и ја Метла.
Два сата продавница је за мој укус превише. Зато сам дигла краке, севају ми стопала од умора.
Али, дете задовољно, а и себи сам купила нешто![]()
Ћути, не питај...пошла да купим црне мартинке, завршила са трећим паром бордо елегантних глежњача.Šta, šta???![]()

Pa ti si u napred pocela da trosi pare od pljacke koju tek treba da izvedemoЋути, не питај...пошла да купим црне мартинке, завршила са трећим паром бордо елегантних глежњача.
И сад опет немам ништа за снег...
Али тако су лепе и удобнееее![]()

Pljačka na odlozenoPa ti si u napred pocela da trosi pare od pljacke koju tek treba da izvedemo![]()

I ti njoj hoćeš da poveriš magare, džakove, zlato i kamenje????Pa ti si u napred pocela da trosi pare od pljacke koju tek treba da izvedemo![]()

Фала ти оно драга моја а не мерем ти дг дллњ це је мајк а нен ф м акан г#?Srećan rođendan!!
Sve najbolje ti želim.
Морам, ако ме наватају како да трошим? Из ћузе?Pa ti si u napred pocela da trosi pare od pljacke koju tek treba da izvedemo![]()
Sto bi onaj frik sa teme o cipelama rekao, daj da ih vidimoЋути, не питај...пошла да купим црне мартинке, завршила са трећим паром бордо елегантних глежњача.
И сад опет немам ништа за снег...
Али тако су лепе и удобнееее![]()

Da ti kazem najvise se brinem za magareI ti njoj hoćeš da poveriš magare, džakove, zlato i kamenje????
![]()