- Poruka
- 122.008
A?Ja sve gledam između ostalih ovde
https://kisskh.co/Drama/Revenge-of-Others/Episode-9?id=6475&ep=113605&page=0&pageSize=100
Nema reklama, lepo radi bez seckanja, stalno izbacuju nove.
Samo eng sub al to nije problem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A?Ja sve gledam između ostalih ovde
https://kisskh.co/Drama/Revenge-of-Others/Episode-9?id=6475&ep=113605&page=0&pageSize=100
Nema reklama, lepo radi bez seckanja, stalno izbacuju nove.
Samo eng sub al to nije problem.

Cackala sam al mi ne uspevaMozda na one tri tačke na obavjestenju?
Kopi link, enter, izađe serija, imaš home gore u vrhu strane, pa razgledaj.

Ja kao dobra svekrva rješavam snajki situaciju,za seriju ti nemam kad pletem snajki čarapeDobro o čemu pričamo, o seriji ili o FB?![]()

Bravo svekrivo, jesi li isprela vunicu sama?Ja kao dobra svekrva rješavam snajki situaciju,za seriju ti nemam kad pletem snajki čarape![]()
Naravno,gajim ovce.Bravo svekrivo, jesi li isprela vunicu sama?![]()
Vidi ima toPogledajte prilog 1444140
Imas ovde gore podešavanja kad udjes u to ima i ta opcijaPogledajte prilog 1444143

O fb misa mu poljubimDobro o čemu pričamo, o seriji ili o FB?![]()

Сеф не могу да мазимTi štemuješ sef.![]()

Еве, ће возим, пииии какве сте...Si videla kako se ova minka uvalila... sedi pusi pije kafu sa magarencetom a ti kisna i metlo nosite dzakive sa dijamantima!
Zivote spustena roletno
Možeš, štemajzom al ajde, samo bez crvene mašnice na ušima.Сеф не могу да мазим
Да возим бар, ајде, ајде, плиииз, и машинка може
Еве, ће возим, пииии какве сте...
А Афро да чува магареMožeš, štemajzom al ajde, samo bez crvene mašnice na ušima.

Pa da, svež vazduh, daćemo joj i kafu da se ne dosađuje.А Афро да чува магаре![]()

Mali,dosadan si ko buva.Hahahah imao sam super raspravu sa limunadom.
Da je bila limun, sad bi bila limunada.
A posto je vec bila limunada, sad je knjaz milos sa ukusom limuna (0.001% limunovog soka).![]()
Cekam te kod kolima!Ajde idi u roming ili tako nesto.
E bas nećuА Афро да чува магаре![]()

Jel može puding umesto gustina?e izvini, imao sam poslovni sastanak preko zooma i nisam stigao da napisem..
u casu vode stavi supenu kasiku gustina, promesaj i popij.
nije cak ni toliko gadno i napravi ti krempitu u stromaku.
provereno pomaze.

Vidim da ste već završili sa temom, pa padam kao mačka sa tavana - mislim da mešate razum (um) i inteligenciju.