- Poruka
- 8.963
Čekam da se ispeče meso koje je u rerni. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srećna grejna sezona svima koji slave
Kod mene došla na velika vrata sa jutarnjom temperaturom od 2 stepena![]()
prežive li ti toSacuvaj me boze ovih malih monstrumako bre ovo moze da podnese
Deciji rodjendan
Cika vriska dranje
Ko bre ovo moze da pozeli
Znaci fuj
Macke su zakon!
a, ako bismo na ovo spale, postale bismo sve lezbejke sto posto
Pumpa cesto crkava na masinama, nije strasan kvar i ne kosta puno, sredi to majstor jednim dolaskomNešto mi nije dan...a za sat vremena idem na tehnički sa kolima. Tek to mi nije po volji, jer gospodin radi pre podne...uvek ja vozim kola tamo. I onda oni važni na tehničkom stalno nešto pametuju, nemam stomak za njih...
I veš mašina neće da vuče vodu, moraću i servis da zovem jer je pod garancijom.
Mislim da ću posle ručka da zapalim do morahaloma i isključim se, samo da rqzbacam ove prepodnevne obaveze.
Počeo je. Samo ide malo po malo.Hebo mater ako ne krene treci svetski rat sad nista nismo uradili
Taman posla da preskocimo neku deceniju bez nekog rata hebo ti ljudsku vrstu
StrasnoPočeo je. Samo ide malo po malo.
Izraelci su gori fasisti od fasista koji su njih proganjali, samo sto se sad igrica okrenula pa su oni ti koji diktiraju pravila, sve uz blagoslov usa dolaraKo nas uopšte pita i koga briga,vidiš da su stavili Bajdena da nema više svjetskog policajca,da se Putin uvukao u rat i nema vremena da se bavi drugima. Gledam juče onog vojnog komandanta iz Izraela šta priča i muka mi.
Pa to. Tako otvoreno prijeti kao da nema niko ko može da ga zaustavi. Možda i nema ili ima ali ne žele. Ne znam sta da mislim ali i mene je strah od ovog šta se dešava.Izraelci su gori fasisti od fasista koji su njih proganjali, samo sto se sad igrica okrenula pa su oni ti koji diktiraju pravila, sve uz blagoslov usa dolara
Pa sustinski nemaPa to. Tako otvoreno prijeti kao da nema niko ko može da ga zaustavi. Možda i nema ili ima ali ne žele. Ne znam sta da mislim ali i mene je strah od ovog šta se dešava.