- Poruka
- 121.727
Ma sta putin, mala beba, av nas da pita za sve!Ja mislim da Putin treba vas da pita za savet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sta putin, mala beba, av nas da pita za sve!Ja mislim da Putin treba vas da pita za savet.
Lako je tebi kad se setas po dvorcima.Pogledajte prilog 1430070
Hajmo jedna šetnjica.
Nemam kad inače se redovno konsultujemo.Ja mislim da Putin treba vas da pita za savet.
Naravno da je znao.Obicni ljudi su uvijek pijuni u svim ratovima.Pa sustinski nema
Njih ameri finansiraju. Mislim ipak je cela vlastela u americi jevrejska.
Sravnice palestince sa zemljom samo ako se amerima to prohte
A mogu desnu ruku da dam da je izrael znao da se planira napad na onaj muzicki festival, i da su dozvolili da bi dali svetu sliku kako su palestinci djubrad, da daju lazno opravdanje da ih sravne sa zemljom
Ne moze najjaca obavestajna sluzba na svetu da ne zna za planirani masovni napad na sopstvenoj teritoriji, apsolutno nemoguce!
Pustili su rodjene civile da budu topovska djulad zarad izgovora za rat
A civili koji sad naricu po netu mole izraelsku vladu za pomoc da se oslobode taoci su, ne mogu da upotrebim manje grubu rec - budale! Umesto da se dignu protiv svoje vlade oni im idu uz dlaku. Budale jedne ta ista vlada vam je zrtvovala ljude
(isto ko i kod nas na kosovu)
Ja kapiram da nocu kad vucko ne moze da spava cita nas da ukrade ideje i resenjaKad bilo koji svetski lider ili mali čovek ima problem koji se čini nerešiv, treba sa dodje ovde i trust mozgova će sve da reši.
Ja se ne sramim da priznam prva da sam bez foruma bila izgubljena i bezidejna. Šta mislite zašto sam ovde dvadeset godina? (![]()
)
Mislis da i ne pise ovde?Ja kapiram da nocu kad vucko ne moze da spava cita nas da ukrade ideje i resenja
Nema on vrijeme za to. Samo mu šalju citateMislis da i ne pise ovde?
Ja tipujem na Sredoja.![]()
Nemamo ni mi vremena,pa opet pišemo.Nema on vrijeme za to. Samo mu šalju citate![]()
To nisam ja, to je moja saumaNemamo ni mi vremena,pa opet pišemo.![]()
Не знам хебрејски, али ако неко зна требало би да демантује уколико није тачан превод...јер ако јесте, ич ми се не свиђа васпитање да некога оволико мрзиш.A one budale sto se okupile u australiji da protestvuju kao podrsku palestini pa se u glas drali gas the jawsbravo carevi, vaskrsavajte hitlera jer to je nacin borbe za slobodu
Kapiram da su nacisticka udruzenja sirom sveta jedva docekala da se u gazi ponovo zapuca pa da daju sebi malo oduska pljujuci po jevrejima
Ne znas ko je ludji
Kaко иду припреме?Kad bilo koji svetski lider ili mali čovek ima problem koji se čini nerešiv, treba sa dodje ovde i trust mozgova će sve da reši.
Ja se ne sramim da priznam prva da sam bez foruma bila izgubljena i bezidejna. Šta mislite zašto sam ovde dvadeset godina? (![]()
)
Stvarno se tako vaspitavajuНе знам хебрејски, али ако неко зна требало би да демантује уколико није тачан превод...јер ако јесте, ич ми се не свиђа васпитање да некога оволико мрзиш.
ja lepe stvari pamtim, za ruzne ne zelim ni da zamaram mozak. zabole me.Ja nista ne pamtim i to pocinje i da me zabrinjava.
Mnogih stvari se ne sjecam.
Vidi Gari Kupera ima obracun tacno u podneJa samo molim Boga da ne padne kiša oko 12![]()
I mi imamo lepe zamkove, kastele i tvrdjave.Lako je tebi kad se setas po dvorcima.
Gdje cemo mi?
Тамо у једном делу имаш утисак да си на мору.I mi imamo lepe zamkove, kastele i tvrdjave.
Samo treba izaci iz kuce.
Bas sam za vikend iskoristio lepo vreme da skoknem do Golupca.
Pogledajte prilog 1430379
e pazi kad sam isto pomislioТамо у једном делу имаш утисак да си на мору.
pricam sa likom koji radi tamo i bas mi kaze o tvordjavi prekoputa sa rumunske strane i da je sad neka ideja da se napravi most da bi se fizicki spojile te dve tvrdjave ali se jos razmislja da li bi to bilo samo turisticki most ili regularnan granicni prelaz, ali za neku godinu bi taj deo trebao da se spoji sa rumunijom ako sve bude kako treba.Тамо у једном делу имаш утисак да си на мору.