Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sustinski nema
Njih ameri finansiraju. Mislim ipak je cela vlastela u americi jevrejska.
Sravnice palestince sa zemljom samo ako se amerima to prohte
A mogu desnu ruku da dam da je izrael znao da se planira napad na onaj muzicki festival, i da su dozvolili da bi dali svetu sliku kako su palestinci djubrad, da daju lazno opravdanje da ih sravne sa zemljom
Ne moze najjaca obavestajna sluzba na svetu da ne zna za planirani masovni napad na sopstvenoj teritoriji, apsolutno nemoguce!
Pustili su rodjene civile da budu topovska djulad zarad izgovora za rat
A civili koji sad naricu po netu mole izraelsku vladu za pomoc da se oslobode taoci su, ne mogu da upotrebim manje grubu rec - budale! Umesto da se dignu protiv svoje vlade oni im idu uz dlaku. Budale jedne ta ista vlada vam je zrtvovala ljude
(isto ko i kod nas na kosovu)
Naravno da je znao.Obicni ljudi su uvijek pijuni u svim ratovima.

Kad bilo koji svetski lider ili mali čovek ima problem koji se čini nerešiv, treba sa dodje ovde i trust mozgova će sve da reši.
Ja se ne sramim da priznam prva da sam bez foruma bila izgubljena i bezidejna. Šta mislite zašto sam ovde dvadeset godina? (:sad2: :malav: )
Ja kapiram da nocu kad vucko ne moze da spava cita nas da ukrade ideje i resenja

A one budale sto se okupile u australiji da protestvuju kao podrsku palestini pa se u glas drali gas the jaws :fdlan: bravo carevi, vaskrsavajte hitlera jer to je nacin borbe za slobodu :roll:
Kapiram da su nacisticka udruzenja sirom sveta jedva docekala da se u gazi ponovo zapuca pa da daju sebi malo oduska pljujuci po jevrejima

Ne znas ko je ludji

1697605337284.png

A one budale sto se okupile u australiji da protestvuju kao podrsku palestini pa se u glas drali gas the jaws :fdlan: bravo carevi, vaskrsavajte hitlera jer to je nacin borbe za slobodu :roll:
Kapiram da su nacisticka udruzenja sirom sveta jedva docekala da se u gazi ponovo zapuca pa da daju sebi malo oduska pljujuci po jevrejima

Ne znas ko je ludji
Не знам хебрејски, али ако неко зна требало би да демантује уколико није тачан превод...јер ако јесте, ич ми се не свиђа васпитање да некога оволико мрзиш.

Не знам хебрејски, али ако неко зна требало би да демантује уколико није тачан превод...јер ако јесте, ич ми се не свиђа васпитање да некога оволико мрзиш.
Stvarno se tako vaspitavaju
Imala sam prilika putujuci po svetu da vidim ponasanje izraelaca, ono je strasno
Ja nemam nista protiv jevreja, ali imam protiv izraelaca (to je vekika razlika), kad kazem protiv ne mislim na neke militantne ideje, nego na stav da su losi ljudi, lose se ponasaju prema svima

Тамо у једном делу имаш утисак да си на мору.
pricam sa likom koji radi tamo i bas mi kaze o tvordjavi prekoputa sa rumunske strane i da je sad neka ideja da se napravi most da bi se fizicki spojile te dve tvrdjave ali se jos razmislja da li bi to bilo samo turisticki most ili regularnan granicni prelaz, ali za neku godinu bi taj deo trebao da se spoji sa rumunijom ako sve bude kako treba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back