- Poruka
- 17.475
Ja volim sve to da radim,pletenje,heklanje sve mi je to bas zanimljivo.Meni šivenje djeluje zanimljivo u teoriji,ali ja mislim da nisam taj tip u praksi.Za to treba smirenost,živci,strpljenje...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim sve to da radim,pletenje,heklanje sve mi je to bas zanimljivo.Meni šivenje djeluje zanimljivo u teoriji,ali ja mislim da nisam taj tip u praksi.Za to treba smirenost,živci,strpljenje...
Kod košulje, npr. čime se sad bavim... prvu košulju sam super kompletirala, samo još dugmad da kupim u odgovarajućoj boji.Meni šivenje djeluje zanimljivo u teoriji,ali ja mislim da nisam taj tip u praksi.Za to treba smirenost,živci,strpljenje...

Nema sta da poznajes ili ne poznajes.
Nemoj sad kao ministraka zdravlja kad nije imala hrabrosti da javno kaze da je skolska torba teska.
Pitao sam prosto pitanje.
Sta mislis sto profesor nije znao da mu je ucenik uradio tacno zadatak i ume da radi samo sablonski.

Ne može!u brate, moze ovo sazetije?![]()
gundjam

Његова унутрашња победа!Htela sam da dodam u vezi nastavnika. Možda se sećate, pisala sam ranije koliko je problema starije dete imalo sa nastavnikom hemije, pa i ja sam bila u sukobu, posle ovaj odgovarao pola knjige da bi popravio četvorku, da bi nastavnik rekao da je dobro, ali neće mu on popraviti nego će Veće.
Onda dođe Noć istraživača, dete se javi da učestvuje iz hemije, oduševljen, inače jedini ima stalno peticu i profesorka ga baš voli. Kad eto ti nastavnika kod njega, bukvalno iznenađen. A dete ponosno stoji, priča, sav bitan.

Мени неко сваки викенд у пола 8 куцка нешто. Не могу да лоцирам где. Није да бих ишла да интервенишем, већ будем и будна, али викенд је човече.Будна од 8, пффф...
А субота![]()
Срећан рођендан

Ja sam ustao jos u 7.Будна од 8, пффф...
А субота![]()
Fala narode, fala![]()
Kuca na vrata?Мени неко сваки викенд у пола 8 куцка нешто. Не могу да лоцирам где. Није да бих ишла да интервенишем, већ будем и будна, али викенд је човече.
Ја после 9 увече никога не зовем телефоном ни пре 9 ујутру, а не ово.