Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не, него да уопште не држи краве.
Смислили људи месо из епрувете, треба то да се купује и једе.
Читам код нас отварају фабрику...
MSM, ješćemo granule.
Rekao mi drug, on je nekako uvek bio Treće oko šesto uho...čak i zvanično, šta ko već od korporacija radi, al sam zaboravio.

P.S.nisu bube, to već znamo.

Постоји. И обично те тамо пошаљу они који мнооого читају а никакве закључке нису извели. Осим што у квизу знају да споје писца и дело.
Стварно постоји потфорум Теорије завере :zeek:
Па шта нас неколико тражи овде, пали :rotf:

Стварно постоји потфорум Теорије завере :zeek:
Па шта нас неколико тражи овде, пали :rotf:
Моја најбоља другарица, када крене неко да је маже прекине:"Немојте мени то, ја сам равноземљашица." :lol:

клима се мења али свакако не из разлога које нам продају
чуј краве много прде па сјебавају озон
E,to i ja mislim.Nije tacno da se "globalne klimatske promjene"desavaju same od sebe ili zbog tih razloga koje nam plasiraju.
Bice prije da se izazivaju na druge nacine,a optuzuje se krave i ostalo sto je nebitno u sustini.

Моја најбоља другарица, када крене неко да је маже прекине:"Немојте мени то, ја сам равноземљашица." :lol:
Да...свиђа ми се тај поларитет.
Антиваксер, равноземљаш, русофил, глупи радикал или бот, настави низ...
Са друге стране су прогресивни.
И сад, ти можеш да се упљујеш како би објаснио да није тако, нема шансе.
Већ су ти залепили етикету.

E,to i ja mislim.Nije tacno da se "globalne klimatske promjene"desavaju same od sebe ili zbog tih razloga koje nam plasiraju.
Bice prije da se izazivaju na druge nacine,a optuzuje se krave i ostalo sto je nebitno u sustini.
Климатске промене изазивамо ми константним силовањем Земље.
Неки небригом и затварањем очију, неки свесно и циљано.
И питање је времена када ће Мајка Земља да нас отресе са себе.

ни факин краве ни димњаци ни аутомобили, нити ико то изазива, то је природан циклус, Сунце је газда

1690105298579.png

Regularno imaju isti vetar - košavu.
Vetar sa Karpata, biće.

Grada je bilo samo u manjim mestima, na obodu Beograda, a useve oplevio I plastenike po selima. Baš zanim.

Meteorolozi i sektor za van.situacije je i naglašavao da protivgradna neće delovati. I nije. u svim ostalim sl.deluje.
Причам о начину како је дувао.
У Београду је дувао на висини. Народ је ходао по улици. Знам, била сам у ауту све време.
У Новом Саду је чистио све пред собом. Од пода до врхова зграда.
Не улазим у то који је тип ветра, је л' исти или није. Не разумем се.
Само констатујем да је у Новом Саду био јачи и разорнији.

Pre dve godine padao je sneg, neverovatno ali istinito. U BG. Toliko je bio vlažan, da je natopio zdravo, veliko drveće, koje je popadalo. Park je kontrolisan i sve u njemu do poslednje travke.
Drveće, ne svo, bilo je išćupano sa korenom. Tužno, al kad sam prilazio, ono je imalo strukturu sunđera. Nije izdržalo vodu, vlagu od snega.
A sneg kratkotrajan, možda se zadržao tri dana. Napravio štetu po gradu, stradali neki automobili, pored drveća.
Јесте Муњо.
Код мене у комшилуку је изломио дрвеће и комшији је разлило шоферку. Не једном, више њих је имало штету.

То је истина.
Климом се одавно овладало иније ни тајна.
Има на јутубу гомила снимака из америчких конгреса/скупштина (како већ) кад поједини научници апелују да се наноси зло разбијање облака.
Типа тамо неки Монсанто гаји кукуруз у Тексасу инад тим силним површинама растерују облаке, али се садржај истих изручи на друго место и то у свој количини, а не распоређено.

Имамо и снимке Теслиног руковања муњама од пре 100 година.

Што би било чудно да се олује вештачки изазивају?

Ако су могли да постоје покољи људи под разним изговорима доброчинства, па чак и у Христово име, што не би могли да нас требе вакцинама и олујама, а под плаштом чињења добра за нас?
Суштина је иста.
Група моћника која је тотално полудела и влада светом почиње само софистицираније да спроводи замисли.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back