- Poruka
- 163.856
и сад ако не дам да ми криминалци перу мозак ја сам равноземљаш. па океј, јесам
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MSM, ješćemo granule.Не, него да уопште не држи краве.
Смислили људи месо из епрувете, треба то да се купује и једе.
Читам код нас отварају фабрику...
Стварно постоји потфорум Теорије завереПостоји. И обично те тамо пошаљу они који мнооого читају а никакве закључке нису извели. Осим што у квизу знају да споје писца и дело.

Моја најбоља другарица, када крене неко да је маже прекине:"Немојте мени то, ја сам равноземљашица."Стварно постоји потфорум Теорије завере
Па шта нас неколико тражи овде, пали![]()

E,to i ja mislim.Nije tacno da se "globalne klimatske promjene"desavaju same od sebe ili zbog tih razloga koje nam plasiraju.клима се мења али свакако не из разлога које нам продају
чуј краве много прде па сјебавају озон
Да...свиђа ми се тај поларитет.Моја најбоља другарица, када крене неко да је маже прекине:"Немојте мени то, ја сам равноземљашица."![]()
Климатске промене изазивамо ми константним силовањем Земље.E,to i ja mislim.Nije tacno da se "globalne klimatske promjene"desavaju same od sebe ili zbog tih razloga koje nam plasiraju.
Bice prije da se izazivaju na druge nacine,a optuzuje se krave i ostalo sto je nebitno u sustini.
ни факин краве ни димњаци ни аутомобили, нити ико то изазива, то је природан циклус, Сунце је газдаE,to i ja mislim.Nije tacno da se "globalne klimatske promjene"desavaju same od sebe ili zbog tih razloga koje nam plasiraju.
Bice prije da se izazivaju na druge nacine,a optuzuje se krave i ostalo sto je nebitno u sustini.
ма јок, и теби су продали причуКлиматске промене изазивамо ми константним силовањем Земље.
Има се, може се, не питам шта кошта. Све купујем.ма јок, и теби су продали причу
101 km na sat,negdje procitah.Da li je neko čuo, pročitao kolika je bila brzina vetra kad se to dešavalo? Probala da iskopam podatak ali mi nešto ne ide.
Brzina vetra određuje vrstu nepoge a time i jačinu.
Negde sam procitao da je najjaci udar bio 160 im/h, a "standardno" je bio oko 100.Da li je neko čuo, pročitao kolika je bila brzina vetra kad se to dešavalo? Probala da iskopam podatak ali mi nešto ne ide.
Brzina vetra određuje vrstu nepoge a time i jačinu.
To mi je hit, krive krave za metan, pa majku vam bezobraznuклима се мења али свакако не из разлога које нам продају
чуј краве много прде па сјебавају озон
Причам о начину како је дувао.Regularno imaju isti vetar - košavu.
Vetar sa Karpata, biće.
Grada je bilo samo u manjim mestima, na obodu Beograda, a useve oplevio I plastenike po selima. Baš zanim.
Meteorolozi i sektor za van.situacije je i naglašavao da protivgradna neće delovati. I nije. u svim ostalim sl.deluje.
To mi je hit, krive krave za metan, pa majku vam bezobraznu
Јесте Муњо.Pre dve godine padao je sneg, neverovatno ali istinito. U BG. Toliko je bio vlažan, da je natopio zdravo, veliko drveće, koje je popadalo. Park je kontrolisan i sve u njemu do poslednje travke.
Drveće, ne svo, bilo je išćupano sa korenom. Tužno, al kad sam prilazio, ono je imalo strukturu sunđera. Nije izdržalo vodu, vlagu od snega.
A sneg kratkotrajan, možda se zadržao tri dana. Napravio štetu po gradu, stradali neki automobili, pored drveća.
i sad sam se rastuzila nad sudbinom nesretnih pacica

То је истина.
fak jea!!!!!Група моћника која је тотално полудела и влада светом почиње само софистицираније да спроводи замисли.
Ako sam dobro shvatio, problem se svodi na jednu patku. U stvari, pace.Posmatram mama patku sa pacetom, brckaju se na adi.
I sad se sekiram, obicno izlegu vise jaja, sto znaci da je verovatno imala vise papcica a sad samo jednoi sad sam se rastuzila nad sudbinom nesretnih pacica
Je l vam sad jasno kako moj idiotski mozak funkcionise![]()

Posmatram mama patku sa pacetom, brckaju se na adi.
I sad se sekiram, obicno izlegu vise jaja, sto znaci da je verovatno imala vise papcica a sad samo jednoi sad sam se rastuzila nad sudbinom nesretnih pacica
Je l vam sad jasno kako moj idiotski mozak funkcionise![]()