86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Дрво пало на децу у таксију. Страшно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene je bilo strasno, sutra cu videti kako smo prosliNe znam, kod mene baš tutnji.
Највише оштећења су изазвали лимени кровови, знакови и рекламе.Ali ovo mi je nevjerovatno.Tacno kao onaj tornado u Americi.
cini mi se da je obrnuto da mi prirodu toliko izludjujemo da je jos i neverovatno tolerantna na idiotluke koje joj nasa vrsta priredjuje.Sad nas i priroda izludjuje uz sve ostalo. Mene ovi oblaci baš straše, kao da će neku djavo iz njih da se spusti.
Do nas je naravno,ali mene plase njeni odgovori .cini mi se da je obrnuto da mi prirodu toliko izludjujemo da je jos i neverovatno tolerantna na idiotluke koje joj nasa vrsta priredjuje.
Ima,decko od dvanaest godina stradao od strujnog udara. Preko trideset ljudi u hitnoj pomoci.Nama je odleteo krov zgrade,na svakih dvadeset metara iscupano veliko drvo.Novi Sad je urnisanNadam se da nema nekih smrtnih slucajeva i tesko povredjenih, sve ostalo je manje bitno...
Joj, greotaIma,decko od dvanaest godina stradao od strujnog udara. Preko trideset ljudi u hitnoj pomoci.Nama je odleteo krov zgrade,na svakih dvadeset metara iscupano veliko drvo.Novi Sad je urnisan
A pazi stare antene sto se ne daju iscupati hbt
Ma naravno, uvek je bilobilo je nevremena i ranije
secam se pre tridesetak godina je u julu bilo tako nevreme da je bukvalno premestilo limeni krov sa etnografskog muzeja na okolne zgrade.
secam se jer sam pomislio da bi da je duvao u suprotnom smeru taj krov pao na okretnicu autobusa i ko zna kakav haos napravio.
sad samo vise obracamo paznje i imamo vise informacija o stetama ,ali je ovakvih i jacih nevremena bilo i pre.
Jeste,bilo je.Ali se nesto ne sjecam da su ovako lomile drvece.Otkriju poneki krov i polome poneko drvo.A sad ovo sto vidim na slikama u Novom Sadu mi bas nije uobicajeno.bilo je nevremena i ranije
secam se pre tridesetak godina je u julu bilo tako nevreme da je bukvalno premestilo limeni krov sa etnografskog muzeja na okolne zgrade.
secam se jer sam pomislio da bi da je duvao u suprotnom smeru taj krov pao na okretnicu autobusa i ko zna kakav haos napravio.
sad samo vise obracamo paznje i imamo vise informacija o stetama ,ali je ovakvih i jacih nevremena bilo i pre.
Gradovi su ostali bez zelenila,bez okolnih šuma. Naravno da su vetrovi jači kad dolaze sa cistine.Jeste,bilo je.Ali se nesto ne sjecam da su ovako lomile drvece.Otkriju poneki krov i polome poneko drvo.A sad ovo sto vidim na slikama u Novom Sadu mi bas nije uobicajeno.
Ima i toga.Ali i u selima je bila propast,a tamo ima zelenila.Gradovi su ostali bez zelenila,bez okolnih šuma. Naravno da su vetrovi jači kad dolaze sa cistine.
Sve smo sami krivi.
Ali nema šuma kao nekad.Ima i toga.Ali i u selima je bila propast,a tamo ima zelenila.
mozda nisi razumela ili ne znas posto nisi odavdeJeste,bilo je.Ali se nesto ne sjecam da su ovako lomile drvece.Otkriju poneki krov i polome poneko drvo.A sad ovo sto vidim na slikama u Novom Sadu mi bas nije uobicajeno.
Било је али ја не памтим невреме које чупа дрвеће. Не памте ни моји родитељи, а њима је 70 и 71 година.bilo je nevremena i ranije