Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sad cu da im hebem mater :mafijas:

IMG_20230715_095209_edit_171332538061358.jpg

Много је битно да уништиш ларве, а и у становима то иде мало теже. Шетају из једног у други...
Моја пријатељица им прави отров френдли, ациди борици и кукурузно брашно, па неке куглице од тога.
Забије у ћошкове и каже да их нема...не знам да ли иде још неки састојак, али мислим да не.

Много је битно да уништиш ларве, а и у становима то иде мало теже. Шетају из једног у други...
Моја пријатељица им прави отров френдли, ациди борици и кукурузно брашно, па неке куглице од тога.
Забије у ћошкове и каже да их нема...не знам да ли иде још неки састојак, али мислим да не.
Nista ne moze da se meri sa pravim insekticidom kao sa slike
Nikakve kiseline kuglice pickematerine...

Ovim prskaju i oni lopovi sto deru ljude po kucama... Nego sam ja skolovani trovac pa nisam blesava da njima placam nesto sto znam da radim 🥸
A sad sam sebe castila ovom prskalicom da je imam za stalno, lakse je sa njom
Opremila sam se mogu zaredjam po zgradi sve da potrujem i da zaradim neke pare :lol: salim se naravno, ne bih naplatila nikome

Ma ceo dorcol kuburi sa bubetinama, ne vredi idu kroz cevovod za grejanje svuda...
Ja sto mogu to je da u svom stanu prskam i da ponudim komsijama ko oce... A nece svako... I tako... :aha: to ti je sizifov posao ovde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back