- Poruka
- 29.300
Kafa broj 1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Довољан је само једанBrate mili kupa li se iko u ovom gradu![]()
StrasnoBrate mili kupa li se iko u ovom gradu![]()
Kakav odmor, prekjuče si bila na odmoru, lenštino!!!Вратила се кући, пијем другу кафу да се повратим.
Мрзим кад за време одмора морам да идем на посао
Али, бар сам свратила и до библиотеке.
ZnamNe znate vi kako je kad dođe žena doterana, fenirana, obučena, našminkana, a smrdi ko da se pet dana znojila u pustinji. Pa proba haljinu za prepravku, a ona bez rukava. Pa ode, a tri osveživača i pet parfema ne mogu da mi osveže da prodišem, jer mi je radnja 20 m2. U-žas!!! Dođe mi nekad da uvedem opet maske.
ne bi meni ulazili takviNe znate vi kako je kad dođe žena doterana, fenirana, obučena, našminkana, a smrdi ko da se pet dana znojila u pustinji. Pa proba haljinu za prepravku, a ona bez rukava. Pa ode, a tri osveživača i pet parfema ne mogu da mi osveže da prodišem, jer mi je radnja 20 m2. U-žas!!! Dođe mi nekad da uvedem opet maske.
dajte joj nadimak đenka jebešjeZezamo je da je postaka expert za mrtvace
Za ovu godinu mogu ti reći da sam videla i namirisala svašta. Ali dobro.Znam
Kad dodju modeli njih pet, sest, odjednom, frka jurka koja koju haljinu oblaci, obavezno je neka smrdljivica medju njima, svi popadamo
Kako krenes na fotkanje/kod krojaca neokupan, ajde kakooooo!!
Pa jbga, već je ušla. A i šta da joj kažem, kući da je pošaljem da se okupa, pa da se vrati?ne bi meni ulazili takvi
kažeš da se za sledeći dolazak uljudiPa jbga, već je ušla. A i šta da joj kažem, kući da je pošaljem da se okupa, pa da se vrati?
Jbga, mene učili da ne radim tako.kažeš da se za sledeći dolazak uljudi
umesto nju da je sramota tebe je e pa bre
Како, бре...како себи не смрдеNe znate vi kako je kad dođe žena doterana, fenirana, obučena, našminkana, a smrdi ko da se pet dana znojila u pustinji. Pa proba haljinu za prepravku, a ona bez rukava. Pa ode, a tri osveživača i pet parfema ne mogu da mi osveže da prodišem, jer mi je radnja 20 m2. U-žas!!! Dođe mi nekad da uvedem opet maske.
Тек сам почела...3 недељице, јеееејKakav odmor, prekjuče si bila na odmoru, lenštino!!!![]()
Како уопште можеш да будеш неокупан било где, и код куће, бљакс...Znam
Kad dodju modeli njih pet, sest, odjednom, frka jurka koja koju haljinu oblaci, obavezno je neka smrdljivica medju njima, svi popadamo
Kako krenes na fotkanje/kod krojaca neokupan, ajde kakooooo!!
Приватник свашта отрпи да не губи муштерије. А и такве су обично алапаче, нагрдила би те на кеца...док се ти опереш иде воз.Jbga, mene učili da ne radim tako.
Šta da ti kažem, čudno je raditi sa ljudima.