Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Вратила се кући, пијем другу кафу да се повратим.
Мрзим кад за време одмора морам да идем на посао :mmmm:
Али, бар сам свратила и до библиотеке.

Retusiram neku fotku od pre rata jos, portret mlada i mladozenja
Nesto je sjebalo delove fotke, neka vatra u blizini pa je topila papir...
Dao bog sjebala je delove lica, pa kako drugacije, nece valjda neki laki deo, neee, daj najtezi, crtaj metlo nos i oci :aha:

Elem, mlada izgleda kao da su je na silu tu stavili, sto uzimajuci u obzir vreme i verovatno jesu :lol:
Neka faca boze me sacuvaj, mrtva, spustena usta i oci kao da je umrla svaka nada u njoj... Nema ni traga osmehu
Mladozenja ima lazan osmeh, nije ni njemu do ovoga ali potrudio se za fotku da malo namesti blazu facu

Malo malo pa tako dobijemo neke mrtvace da ih vaskrsavamo :lol: ima to neku dozu horora u sebi

Koleginici najcesce zapadnu retusiranja fotki za nadgrobni spomenik! To je tek horor! Zezamo je da je postaka expert za mrtvace :lol:

Ne znate vi kako je kad dođe žena doterana, fenirana, obučena, našminkana, a smrdi ko da se pet dana znojila u pustinji. Pa proba haljinu za prepravku, a ona bez rukava. Pa ode, a tri osveživača i pet parfema ne mogu da mi osveže da prodišem, jer mi je radnja 20 m2. U-žas!!! Dođe mi nekad da uvedem opet maske.
Znam
Kad dodju modeli njih pet, sest, odjednom, frka jurka koja koju haljinu oblaci, obavezno je neka smrdljivica medju njima, svi popadamo

Kako krenes na fotkanje/kod krojaca neokupan, ajde kakooooo!!

Ne znate vi kako je kad dođe žena doterana, fenirana, obučena, našminkana, a smrdi ko da se pet dana znojila u pustinji. Pa proba haljinu za prepravku, a ona bez rukava. Pa ode, a tri osveživača i pet parfema ne mogu da mi osveže da prodišem, jer mi je radnja 20 m2. U-žas!!! Dođe mi nekad da uvedem opet maske.
Како, бре...како себи не смрде :pljus:

• Podržavam
Reactions: Red
Znam
Kad dodju modeli njih pet, sest, odjednom, frka jurka koja koju haljinu oblaci, obavezno je neka smrdljivica medju njima, svi popadamo

Kako krenes na fotkanje/kod krojaca neokupan, ajde kakooooo!!
Како уопште можеш да будеш неокупан било где, и код куће, бљакс...

Jbga, mene učili da ne radim tako.
Šta da ti kažem, čudno je raditi sa ljudima.
Приватник свашта отрпи да не губи муштерије. А и такве су обично алапаче, нагрдила би те на кеца...док се ти опереш иде воз.

Screenshot_2023-07-07-21-55-15-809_com.google.android.apps.photos.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back