limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.077
Afro,koja je ovo bolnica?Pogledajte prilog 1374176
...teče terapija, gleda se Djokovic...
Lici mi na sobu u kojoj je moj otac lezao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Afro,koja je ovo bolnica?Pogledajte prilog 1374176
...teče terapija, gleda se Djokovic...
Institut za radiologiju i Onkologiju Srbije u Pasterovoj 14.Afro,koja je ovo bolnica?
Lici mi na sobu u kojoj je moj otac lezao.
Da,ista je bolnica.Mozda i soba.A krevet je bio bas na tom mjestu u odnosu na vrata.Institut za radiologiju i Onkologiju Srbije u Pasterovoj 14.
Nije ista soba, ovo je ženska soba, odma do je muška pa opet ženska i tako. Raspored kreveta je isti a broj je svuda između 9 i 12.Da,ista je bolnica.Mozda i soba.A krevet je bio bas na tom mjestu u odnosu na vrata.
Tad nisu bile odvojene muske i zenske sobe.Krevet do njega je bila slikarka Biljana Vilimon.To je bilo prije 18 godina.Nije ista soba, ovo je ženska soba, odma do je muška pa opet ženska i tako. Raspored kreveta je isti a broj je svuda između 9 i 12.
Metlo, koliko košta retuširanje?Retusiram neku fotku od pre rata jos, portret mlada i mladozenja
Nesto je sjebalo delove fotke, neka vatra u blizini pa je topila papir...
Dao bog sjebala je delove lica, pa kako drugacije, nece valjda neki laki deo, neee, daj najtezi, crtaj metlo nos i oci
Elem, mlada izgleda kao da su je na silu tu stavili, sto uzimajuci u obzir vreme i verovatno jesu
Neka faca boze me sacuvaj, mrtva, spustena usta i oci kao da je umrla svaka nada u njoj... Nema ni traga osmehu
Mladozenja ima lazan osmeh, nije ni njemu do ovoga ali potrudio se za fotku da malo namesti blazu facu
Malo malo pa tako dobijemo neke mrtvace da ih vaskrsavamoima to neku dozu horora u sebi
Koleginici najcesce zapadnu retusiranja fotki za nadgrobni spomenik! To je tek horor! Zezamo je da je postaka expert za mrtvace![]()
Pa po fotki i zavisi sta hoces da se radi, zavisi od zahtevnosti posla...Metlo, koliko košta retuširanje?
Prosečna cena, za prosečne zahteve. Znači otprilike.
Nemam pojma kako se to naplaćuje, po fotki ili...?
Kako ces docrtati npr.neciji lik,a nemas pojma kako izgleda?Pa po fotki i zavisi sta hoces da se radi, zavisi od zahtevnosti posla...
U srbiji je to jeftino
Ovo sto sad radim je zahtevno, docrtavam delove unistene fotke, to bude oko 100e
Nesto sitno kad ima da se prepravi moze da bude i 20e...
Stvarno zavisi sta treba
Vadim iz nekih drugih fotkiKako ces docrtati npr.neciji lik,a nemas pojma kako izgleda?
Onako kako ga ti zamislis ili...?
kad vec crtas, sto ne nacrta osmeh?Retusiram neku fotku od pre rata jos, portret mlada i mladozenja
Nesto je sjebalo delove fotke, neka vatra u blizini pa je topila papir...
Dao bog sjebala je delove lica, pa kako drugacije, nece valjda neki laki deo, neee, daj najtezi, crtaj metlo nos i oci
Elem, mlada izgleda kao da su je na silu tu stavili, sto uzimajuci u obzir vreme i verovatno jesu
Neka faca boze me sacuvaj, mrtva, spustena usta i oci kao da je umrla svaka nada u njoj... Nema ni traga osmehu
Mladozenja ima lazan osmeh, nije ni njemu do ovoga ali potrudio se za fotku da malo namesti blazu facu
Malo malo pa tako dobijemo neke mrtvace da ih vaskrsavamoima to neku dozu horora u sebi
Koleginici najcesce zapadnu retusiranja fotki za nadgrobni spomenik! To je tek horor! Zezamo je da je postaka expert za mrtvace![]()
uskoiro ce te zameniti AIPa po fotki i zavisi sta hoces da se radi, zavisi od zahtevnosti posla...
U srbiji je to jeftino
Ovo sto sad radim je zahtevno, docrtavam delove unistene fotke, to bude oko 100e
Nesto sitno kad ima da se prepravi moze da bude i 20e...
Stvarno zavisi sta treba
Naravno breuskoiro ce te zameniti AI
za jedno dve godine kad generative fil usavrse.. ode posao dizajnera u kantu![]()
Svaki dan se ubijaju u porodicnom nasiljuЧитам како оног јадног дечка користе за своју агенду...сви знали да је злостављан дуго већ, видело се на снимцима које је делио по Тик току, сад сви то деле, као јао, јао, убио "је" дечко.
И некако на крају опет ми испадосмо криви.
Ништа породица, ништа комшије, ништа његова ЛГБТ заједница, ништа полиција, ми смо некако у том њиховом универзуму криви.
Не можеш никоме на силу помоћи, али можеш да пробаш.Svaki dan se ubijaju u porodicnom nasilju
Nego ovo je senzacija zbog lgbtq
Kriv je ubica, kriva je zrtva sto je trpela, kriv je sistem sto i kad zatrazis pomoc policije i sudstva te pomoci nema
Tako da, ona cuvena srpska "ko je kriv" ko u filmu bure baruta.... A ribice su krive
To trazenje krivca po medijima me smara vise
Aman sredite zakone, policiju i sudstvo, da i one zrtve koje ne zele da trpe i koje traze pomoc tu pomoc i dobiju, a ne popiju odjeb od instirucija pa posle kriv djavo
Na zalost malo koja zrtva zeli pomoc
Još gore od toga je komentarisanje da je dobio šta je zasluzio.Не можеш никоме на силу помоћи, али можеш да пробаш.
Не знам шта је било у главама тих тиктокера кад га виде исеченог, изранављеног, у модрицама...као да су гледали ријалити, нико ни да бекне.
Комшије убице сад причају како целу годину слушају како га батина, овај вришти, и никоме не пријављују.
Макар су толико могли.
И сад се острвили на друштво, на полицију...па шта је радила та њихова заједница да му помогне?
Те његове клипове гледали су они, шта су урадили?
И опет, како смо то ми криви?
A kako je on, mislim na zrtvu, stigo da kaci to po mrezama a nije stigo da pozove policiju i da se spakuje i da ode?Не можеш никоме на силу помоћи, али можеш да пробаш.
Не знам шта је било у главама тих тиктокера кад га виде исеченог, изранављеног, у модрицама...као да су гледали ријалити, нико ни да бекне.
Комшије убице сад причају како целу годину слушају како га батина, овај вришти, и никоме не пријављују.
Макар су толико могли.
И сад се острвили на друштво, на полицију...па шта је радила та њихова заједница да му помогне?
Те његове клипове гледали су они, шта су урадили?
И опет, како смо то ми криви?
pa nece je zamijenitiuskoiro ce te zameniti AI
za jedno dve godine kad generative fil usavrse.. ode posao dizajnera u kantu![]()