Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Retusiram neku fotku od pre rata jos, portret mlada i mladozenja
Nesto je sjebalo delove fotke, neka vatra u blizini pa je topila papir...
Dao bog sjebala je delove lica, pa kako drugacije, nece valjda neki laki deo, neee, daj najtezi, crtaj metlo nos i oci :aha:

Elem, mlada izgleda kao da su je na silu tu stavili, sto uzimajuci u obzir vreme i verovatno jesu :lol:
Neka faca boze me sacuvaj, mrtva, spustena usta i oci kao da je umrla svaka nada u njoj... Nema ni traga osmehu
Mladozenja ima lazan osmeh, nije ni njemu do ovoga ali potrudio se za fotku da malo namesti blazu facu

Malo malo pa tako dobijemo neke mrtvace da ih vaskrsavamo :lol: ima to neku dozu horora u sebi

Koleginici najcesce zapadnu retusiranja fotki za nadgrobni spomenik! To je tek horor! Zezamo je da je postaka expert za mrtvace :lol:
Metlo, koliko košta retuširanje?
Prosečna cena, za prosečne zahteve. Znači otprilike.
Nemam pojma kako se to naplaćuje, po fotki ili...?

Screenshot_2023-07-07-23-36-18-235_com.android.chrome.jpg

Uradio sam to.
Ja uvek uradim ono što kažem.

Јуче сам се тако смејала... Били смо на вечери са још једним паром. И прича она како су били на неком специјалним режиму исхране, само неке бљутаве чорбе јели. Он се држи а она кризира. И оде један дан по пљескавицу у крају. Улети, гледа лево- десно "Брзо једну пљескавицу!"
- Ви журите?
- Не, него не сме нико да ме види.
:lol:
И онда је јела ту пљескавицу са капуљачом на глави :rotf:

Metlo, koliko košta retuširanje?
Prosečna cena, za prosečne zahteve. Znači otprilike.
Nemam pojma kako se to naplaćuje, po fotki ili...?
Pa po fotki i zavisi sta hoces da se radi, zavisi od zahtevnosti posla...
U srbiji je to jeftino
Ovo sto sad radim je zahtevno, docrtavam delove unistene fotke, to bude oko 100e
Nesto sitno kad ima da se prepravi moze da bude i 20e...
Stvarno zavisi sta treba

Kako ces docrtati npr.neciji lik,a nemas pojma kako izgleda?🙂
Onako kako ga ti zamislis ili...?
Vadim iz nekih drugih fotki
Konkretno ovde zeni fali jedno oko, pola nosa i obraz, jedan deo venca na glavi i deo vela...tu je lakse, imas neki matrijal da uzmes delove sa druge strane lica
Ako je cela faca sjebana mora da ti daju neku fotku pride da to iskoristis

Jesam vam pricala kad smo dobili narudzbinu za don korleona?
Devojka narucila da se fotosopira njen decko kao don korleone, ona cuvena fotka kad sedi u fotelji sa mackom
Hoce da tako bude da sedi njen decko i umesto macke da drzi svoje kuce
:rotf:
Sve je to bilo ok dok nije rekla da je to iznenadjenje, poklon za rodjendan, da on pojma nema, sto znaci da nema sanse da dodje da ga fotnem u toj pozi

I tako nam ona posalje neke njegove fotke i fotke kuceta, naravno sve opaljeno mobilnim, nakaradno, i aj sad metlo spajaj i docrtavaj :lol:
Najgori deo je bio nacrtati sake koje drze kuce, jer ja nisam dobila fotku njega kako sedi i drzi kuce, nego sam dobila njega kako stoji negde, i posebnu fotku kuceta kako lezi na krevetu... :fdlan:

Sve sam to odradila, pa se stampalo na platnu i ode kao poklon, zvala nas sva odusevljena, on se upiskio od srece :lol:

To je recimo koleginica koja je zaduzena za marketing zajebala kad je ugovarala, dala je za male pare, jer je guska koja ne zna sta podrazumeva to
Ja licno, da radim za sebe, ne bih to uzela da radim za ispod 500e pa da ga jjebes... Napolju bi je odrali dva soma e glat
Ali hebi ga ne radim za sebe, radim za platu, meni svejedno koliko ce da naplati firma to.... Meni ni iz dzepa ni u dzep... (dok ne oteram firmu u kur. ac i krenem samostalno, nadam se uskoro, posle skolice :malav:)

Retusiram neku fotku od pre rata jos, portret mlada i mladozenja
Nesto je sjebalo delove fotke, neka vatra u blizini pa je topila papir...
Dao bog sjebala je delove lica, pa kako drugacije, nece valjda neki laki deo, neee, daj najtezi, crtaj metlo nos i oci :aha:

Elem, mlada izgleda kao da su je na silu tu stavili, sto uzimajuci u obzir vreme i verovatno jesu :lol:
Neka faca boze me sacuvaj, mrtva, spustena usta i oci kao da je umrla svaka nada u njoj... Nema ni traga osmehu
Mladozenja ima lazan osmeh, nije ni njemu do ovoga ali potrudio se za fotku da malo namesti blazu facu

Malo malo pa tako dobijemo neke mrtvace da ih vaskrsavamo :lol: ima to neku dozu horora u sebi

Koleginici najcesce zapadnu retusiranja fotki za nadgrobni spomenik! To je tek horor! Zezamo je da je postaka expert za mrtvace :lol:
kad vec crtas, sto ne nacrta osmeh? :D

onako kez i zlatan zub z:mrgreen:

Pa po fotki i zavisi sta hoces da se radi, zavisi od zahtevnosti posla...
U srbiji je to jeftino
Ovo sto sad radim je zahtevno, docrtavam delove unistene fotke, to bude oko 100e
Nesto sitno kad ima da se prepravi moze da bude i 20e...
Stvarno zavisi sta treba
uskoiro ce te zameniti AI :D

za jedno dve godine kad generative fil usavrse.. ode posao dizajnera u kantu :D

Читам како оног јадног дечка користе за своју агенду...сви знали да је злостављан дуго већ, видело се на снимцима које је делио по Тик току, сад сви то деле, као јао, јао, убио "је" дечко.
И некако на крају опет ми испадосмо криви.
Ништа породица, ништа комшије, ништа његова ЛГБТ заједница, ништа полиција, ми смо некако у том њиховом универзуму криви.

Читам како оног јадног дечка користе за своју агенду...сви знали да је злостављан дуго већ, видело се на снимцима које је делио по Тик току, сад сви то деле, као јао, јао, убио "је" дечко.
И некако на крају опет ми испадосмо криви.
Ништа породица, ништа комшије, ништа његова ЛГБТ заједница, ништа полиција, ми смо некако у том њиховом универзуму криви.
Svaki dan se ubijaju u porodicnom nasilju
Nego ovo je senzacija zbog lgbtq

Kriv je ubica, kriva je zrtva sto je trpela, kriv je sistem sto i kad zatrazis pomoc policije i sudstva te pomoci nema
Tako da, ona cuvena srpska "ko je kriv" ko u filmu bure baruta.... A ribice su krive :roll:
To trazenje krivca po medijima me smara vise
Aman sredite zakone, policiju i sudstvo, da i one zrtve koje ne zele da trpe i koje traze pomoc tu pomoc i dobiju, a ne popiju odjeb od instirucija pa posle kriv djavo
Na zalost malo koja zrtva zeli pomoc

Svaki dan se ubijaju u porodicnom nasilju
Nego ovo je senzacija zbog lgbtq

Kriv je ubica, kriva je zrtva sto je trpela, kriv je sistem sto i kad zatrazis pomoc policije i sudstva te pomoci nema
Tako da, ona cuvena srpska "ko je kriv" ko u filmu bure baruta.... A ribice su krive :roll:
To trazenje krivca po medijima me smara vise
Aman sredite zakone, policiju i sudstvo, da i one zrtve koje ne zele da trpe i koje traze pomoc tu pomoc i dobiju, a ne popiju odjeb od instirucija pa posle kriv djavo
Na zalost malo koja zrtva zeli pomoc
Не можеш никоме на силу помоћи, али можеш да пробаш.
Не знам шта је било у главама тих тиктокера кад га виде исеченог, изранављеног, у модрицама...као да су гледали ријалити, нико ни да бекне.
Комшије убице сад причају како целу годину слушају како га батина, овај вришти, и никоме не пријављују.
Макар су толико могли.
И сад се острвили на друштво, на полицију...па шта је радила та њихова заједница да му помогне?
Те његове клипове гледали су они, шта су урадили?
И опет, како смо то ми криви?

Не знам шта је било у главама тих тиктокера кад га виде исеченог, изранављеног, у модрицама...као да су гледали ријалити, нико ни да бекне.
Комшије убице сад причају како целу годину слушају како га батина, овај вришти, и никоме не пријављују.
Макар су толико могли.
И сад се острвили на друштво, на полицију...па шта је радила та њихова заједница да му помогне?
Još gore od toga je komentarisanje da je dobio šta je zasluzio.
Svi cute na sve iz straha ili ravnodusnosti ne znam ali oboje je pogubno za ove koji sad odrastaju.

Макар су толико могли.
A kako je on, mislim na zrtvu, stigo da kaci to po mrezama a nije stigo da pozove policiju i da se spakuje i da ode?
Kojom analogijom stignes do toga da okacis na mreze kako te neko bije, a ne spakujes se i ne odes?
I sad krivi svi... ma nemoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back