- Poruka
- 122.071
Isti problemШтоооо, и ми једемо чварке, али то уз туршију...сад ми се једу чварци![]()
Ceo dan citam ovde o cvarcima
Aman pojescu vas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isti problemШтоооо, и ми једемо чварке, али то уз туршију...сад ми се једу чварци![]()
Mogla nego sta, samo si sad emotivnija jer i on raste, idu deca svojim putem i to je tako normalno samo mi mame povremeno malo pustimo suzu i takoVečeras mi se dete vraća iz Lisabona, let mu kasni tri sata.
Kao da ga nije bilo mesec, a ne samo 5 dana. Nešto razmišljam ovih nekoliko dana dok sam bila sama, da sad opet moram da živim sama kao na početku, ne znam da li bih mogla.
Joj afro nisam na to mislilaMogla nego sta, samo si sad emotivnija jer i on raste, idu deca svojim putem i to je tako normalno samo mi mame povremeno malo pustimo suzu i tako![]()
Joj to sigurno jeste teško ali mislim da si ti ipak jača nego misliš da jesi...Joj afro nisam na to mislila
Nemam ja problem da porastu, osamostale se i odu, nego sam razmišljala koliko mi je zapravo bilo teško bez porodice samoj u luxu skoro godinu dana. Odvojen život je pakao, ne verujem da bih mogla opet
Na to se ljudi naviknu i postane im stil zivota. Bude im tesko kada se okupe.Večeras mi se dete vraća iz Lisabona, let mu kasni tri sata.
Kao da ga nije bilo mesec, a ne samo 5 dana. Nešto razmišljam ovih nekoliko dana dok sam bila sama, da sad opet moram da živim sama kao na početku, ne znam da li bih mogla.
evo danas sam jos jedan uzelaA za kupaci...kao sto rekoh nekad,ako treba,doniracemo...
Samo zimske jakne i cizme ne kupuj.![]()

Slutis na gladnu godinu?evo danas sam jos jedan uzela
i po kile sira
i 4 sipe sam ubrala onako plivajuci nehajno![]()
nije nego uvijek tako kupujem kupace i sorceveSlutis na gladnu godinu?![]()
Mislila sam na sipe i sir.nije nego uvijek tako kupujem kupace i sorceve
nista preko 5 evra me ne zanima![]()
ma to ja tradicionalno skupim po 10 komada u toku ljeta i onda caca i ja pravimo crni rizotMislila sam na sipe i sir.![]()
posecujes fensi mesta
a ko je taj cigu ligu?Е, на овоме ти стварно завидим...где је био концерт?

Немања Радуловић, наш Нишлија, живи у Паризу, концерти распродати две године унапред по целом свету...све ми се код њега свиђа, наступи, животна прича, енергија, колико је остао нормалан и поред толиког успеха...a ko je taj cigu ligu?![]()

Не лупај, бре, може дете да ми будеa jes ima neki romanticni pogled dok cigulira
kapiram ja sto ga vi dame obozavate..jel regina bacila tangice ili barem brus na binu?![]()

nisam pitao da li si ti bacila tangice nego reginaНе лупај, бре, може дете да ми буде![]()

ja sam seljak covek..daj meni brenu za 4 osobeОбожавају га сви, само си ти неинформисан![]()
"Капирам ја зашто га ви жене обожавате" имплицира сексуалну конотацију, не прави се шунтав садnisam pitao da li si ti bacila tangice nego regina![]()

Свира он и Нишку бањуja sam seljak covek..daj meni brenu za 4 osobe![]()

ti svuda vidis seks... blago tvom muzu"Капирам ја зашто га ви жене обожавате" имплицира сексуалну конотацију, не прави се шунтав сад![]()