- Poruka
- 63.764

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stizemo jos maaalo!
sljedece dvije nedelje su kljucne!!!Stizemo jos maaalo!
Samo da prezivim naredne dve nedelje na poslu i odmor moze da pocne
Sećam se ja jer još uvek radim sugave pcr testove, ni ne znam koliko sam ih samo uradila da bi ušla u bolnicu i opet sam koronu bas u bolnici i dobila. Ludilo.Ljudi,da li se neko jos sjeca korone?
Meni,a vjerujem i vecini,kao da je neko oduzeo te dvije godine zivota,kao da nisu postojale.Primijetila sam da kad o necemu pricam sto je bilo prije npr. pet godina,ja mislim kao da je bilo prije tri.
Onda se ipak preracunam i ustanovim da nije proslo tri godine od tog i tog dogadjaja,nego pet...ove "koronske"godine kao da nisi ni zivio.
Исто. Временска рупа. Већ су сви навикли да ја те две године не рачунам. Као да је време стало у 2020. и наставило да тече 2022.Ljudi,da li se neko jos sjeca korone?
Meni,a vjerujem i vecini,kao da je neko oduzeo te dvije godine zivota,kao da nisu postojale.Primijetila sam da kad o necemu pricam sto je bilo prije npr. pet godina,ja mislim kao da je bilo prije tri.
Onda se ipak preracunam i ustanovim da nije proslo tri godine od tog i tog dogadjaja,nego pet...ove "koronske"godine kao da nisi ni zivio.
Cijedis me,kako da se ne ljutim?sta je limune?
ma kupila sam dva
jedan u lidlu, drugi u kauflendu
ukupno 8 eura
tad je granulo sunce i prestala grmljavina![]()
a toCijedis me,kako da se ne ljutim?![]()
A čvarci? Skupljaš seno? : )Доручкујем. Дијетална лепиња са кајмаком и печеницом.
Какво лето, таква и храна.
Коси тата, косим ја...A čvarci? Skupljaš seno? : )
Super mi danas bilo, svršio sve, večeras idemo na koncert.
![]()
Da posrcem kaficu
fale ti samo jaja da zumance izvlaci kalorijeДоручкујем. Дијетална лепиња са кајмаком и печеницом.
Какво лето, таква и храна.
kad imas vatreni desni krose
Da posrcem kaficu pa odoh do moje zubarke da mi sredi desni se opet upalile
od kad pusis?Duvan cvarci![]()
Штоооо, и ми једемо чварке, али то уз туршију...сад ми се једу чварциalooonije ona bogi
![]()