Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi,da li se neko jos sjeca korone? 🙂
Meni,a vjerujem i vecini,kao da je neko oduzeo te dvije godine zivota,kao da nisu postojale.Primijetila sam da kad o necemu pricam sto je bilo prije npr. pet godina,ja mislim kao da je bilo prije tri.🙂
Onda se ipak preracunam i ustanovim da nije proslo tri godine od tog i tog dogadjaja,nego pet...ove "koronske"godine kao da nisi ni zivio.

Meni,a vjerujem i vecini,kao da je neko oduzeo te dvije godine zivota,kao da nisu postojale.Primijetila sam da kad o necemu pricam sto je bilo prije npr. pet godina,ja mislim kao da je bilo prije tri.🙂
Onda se ipak preracunam i ustanovim da nije proslo tri godine od tog i tog dogadjaja,nego pet...ove "koronske"godine kao da nisi ni zivio.
Sećam se ja jer još uvek radim sugave pcr testove, ni ne znam koliko sam ih samo uradila da bi ušla u bolnicu i opet sam koronu bas u bolnici i dobila. Ludilo.

Исто. Временска рупа. Већ су сви навикли да ја те две године не рачунам. Као да је време стало у 2020. и наставило да тече 2022.
И сад се прерачунавам када је почело, 2021.или 2020. 🙄

:kafa:
Da posrcem kaficu
1688387066358.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back