pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.351
pravim mučkalicu da je jedu mrtva usta
đ0ka video
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jadni tvoji momci cimaš ih po vetovimaBili do veta, odrali nas za lekove, standardna procedura
Mala se pokakila po sred ordinacijemislim da je jasnu poruku poslala doktorima
A sad se vracam kuci da dignem krake i da spavam ceo dan! Noge ne osecam od juce, copam od bolova, moram da legnem
Pa zato mi nemamo metro, nismo poludeli da se mucimo ko vi tamo
Опет драмиш а разбићеш!Pijem roze i gledam tenis
Imam završni ispit iz fr u četvrtak, pismeni.pipnula knjigu nisam![]()
nemoj da si ljubomoran, i ti ces to da radis, samo sutrati ko onaj nekad ljisovac jeftino ali kvalitetno letovanje u oktobru)))))
kako se zvao onaj bibliotekar "kvalitetna rolka za 5 evra"))))
jeli vam super?nemoj da si ljubomoran, i ti ces to da radis, samo sutra))
e slicno ovome imas kod nas u butiku i zove se serimanija..ja je cesto uzimam.Pogledajte prilog 1357138@86bogomoljka pomislih na tebe
Nema preporuka, samo da nas vodiš kad koja dodje.e slicno ovome imas kod nas u butiku i zove se serimanija..ja je cesto uzimam.
preporuka
jeste, divota je, idemo svaki dan negdje, juce smo bili na izletu, rucali na brodujeli vam super?
nadam se da je plaza poluprazna
tako je najbolje <3
Pa dobro jesi morao bas kriv horizont da okacis, oces da nam se @tab503 slogiranemoj da si ljubomoran, i ti ces to da radis, samo sutra))
Up'ašila se macaBili do veta, odrali nas za lekove, standardna procedura
Mala se pokakila po sred ordinacijemislim da je jasnu poruku poslala doktorima
A sad se vracam kuci da dignem krake i da spavam ceo dan! Noge ne osecam od juce, copam od bolova, moram da legnem
takoe, kazi muPa dobro jesi morao bas kriv horizont da okacis, oces da nam se @tab503 slogira![]()