Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato što su došli repati ljudi.
Na primer, idem krunskom ka Slaviji, on se iz drugog dela Krunske trti da uđe pre mene da uđe u Bg-radsku. Pa još i krene.. I ja sa crnim cvajama, samo uđem mu do pola i cimnen malo bradu u fazonu "des poš'o p seljačka"..i on kao smajli...nema to..ne puštati. Nigde.

Sitno....
Screenshot_20230613_095202_kulana.tools.vacationcountdown.jpg

Људи су ошамућени, као дрогирани. Ем је број удеса ненормалан, ем на семафору спавају, док се онај први сети да крене пола извиси опет на црвеном, ем пешаци и бициклисти не гледају где иду, као муве без главе. Шта је ово? Буквално као у неком свом микро свету, у неком балону мимо свих.
Ja sam se jutros probudila i vidim 7i15, uspavala se uveliko i da imam 15 min da se spremim za posao, nahranim zivotinje…
Znaci kuvaj kafu, spremaj hranu da ponesem, hrani zivuljke, oblaci se, nakit, sminka, sve po redu, pocnem sa budum ukucane jer ce zmu da zakasni na posao, detetov drug koji je spavao kod nas na trening, krecem da zovem koleginicu sa kojom idem na posao da je zamolim da me saceka 5 min i pogledam opet na sat kad ono pola 6 :lol:
Bukvalno sam legla u haljini, komplet spremna za posao i odspavala jos 1,5h

Kupila novu slavinu za lavabo, ima neki višak delova... Šta ću sa tim?
Pogledajte prilog 1359297
To ti ide u lavabo.
Ako mu odgovara.
Vezuje se za slavinu.
Ta srednja sipkica ide direktno u slavinu iza. Ona se spusta i dize. Kad je pritisnes taj okrugli deo iskoci i lavabo je otcepljen. Kad je povuces na gore cep (to okruglo se spusti) je zacepljen.

Ovako nekako.

IMG_1225.jpeg

Prilozi

• IMG_1226.jpeg
    IMG_1226.jpeg
    75 KB · Pregleda: 5
To ti ide u lavabo.
Ako mu odgovara.
Vezuje se za slavinu.
Ta srednja sipkica ide direktno u slavinu iza. Ona se spusta i dize. Kad je pritisnes taj okrugli deo iskoci i lavabo je otcepljen. Kad je povuces na gore cep (to okruglo se spusti) je zacepljen.

Ovako nekako.

Pogledajte prilog 1359495
U izvolte u salonu qledam ti samo grohe slavine, šta m briga šta je unutra u kutiji
kad kupim.
Jbte, vi žene ste i pored svega još i vodoinstalateri.

Congrat i sve

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back