Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
evo alternativne ideje
kupi preskupog mileta i onda gladuj jer nemas para
eto
kupi preskupog mileta i onda gladuj jer nemas para
eto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sada ne planiram ali za mesec dva eto me kod tebe i mocr na vratimaahahahhahahahahahaha
jos samo da ih pocnes prodavati da budes na nuli![]()
meni samo daj broj racuna da ti uplatimZa sada ne planiram ali za mesec dva eto me kod tebe i mocr na vratima![]()
Uvek si bila siroke ruke <3meni samo daj broj racuna da ti uplatim
kao pomoc prijatelja
ja to piti necu![]()
a sta cuUvek si bila siroke ruke <3
Tara ja imam stapni usisivac i dva bigla i tepihe SVUDAOk ako necete o osusivacoma mozemo i o mom najnovijem ogledu zvanom herbalife sejkovi![]()
Ne znam za shark, nisam ovde vidjalaTara ja imam stapni usisivac i dva bigla i tepihe SVUDA
I super je,l
Ja imam Shark jer je bio na popustu, al uzela bih Miele da kupujem opet
Imam i Miele sa kablom al ga retko vadim jer je stapni skroz kul
Moco,ti si postao duhovit u poslednje vrijeme.pola pije pola šarcu daje
Toliko si očajnaOk ako necete o osusivacoma mozemo i o mom najnovijem ogledu zvanom herbalife sejkovi![]()
ja bila uvjerena da ti shejkovi odavno ne postojeToliko si očajna?
![]()
Jesam!Toliko si očajna?
![]()
Kakav danak neiskustvuja bila uvjerena da ti shejkovi odavno ne postoje![]()
covjeceJesam!
Evo vec 4 dana i za divno cudo super mi je :/
Ujutru i uvece pijem sejk, uzina prva voce uzina druga sacica orasastih plodova, rucak normalno, ono sto kuvam, msm bez brasna i secera,tokom dana caj standrdno kirkolina, djimbir i linunade…
nisam gladna, osecam se stvarno dobro, pojma nemam, splasla sam sto mi je bilo za pocetak bitno…
Resila sam mesec dana da pijem pa cu da vidim presek
Od prekosutra pocinjem opet da treniram, proslo mesc dana od operacije tako da smem sve
P.s. kapiram da da mi nije ovih nekoliko hiljada postova na krsti tacno bi pomislili da sam herbalife bot na osnovu ovog posta![]()
Dobro ti si mislila i da su svi stapni usisivaci sranjecovjece
ja sam i kirkolinu zaboravila da postoji![]()
e a meni govore da sam zadrtDobro ti si mislila i da su svi stapni usisivaci sranje![]()
istina zivaDobro ti si mislila i da su svi stapni usisivaci sranje![]()
Mislim da je bio oko 200 funti, kupila sam ga na rasprodaji. Ovde su glavni usissivsci Dyson, Shark i MieleNe znam za shark, nisam ovde vidjala
Koliko je bio? Ovaj bosch je kao nesto pet model, miele moram da cekam malo, ne znam da li je i koliko bolji :/
Vise naginjem ka miele ali bosch mogu vec sutra da kupim…
Ako vam je za utjehu,ja nisam zaboravila da postoji,ja ni ne znam sta je to.covjece
ja sam i kirkolinu zaboravila da postoji![]()
Isto.Pijem kafu posmatram prolaznike
Slikaj.