tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Da si herbalife pila u minimal kostitmu bi bilaeto, neko minimal
neko razmislja o nabavci burkinija![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da si herbalife pila u minimal kostitmu bi bilaeto, neko minimal
neko razmislja o nabavci burkinija![]()
Tako sam i ja ponela iz Srbije jednodelni da imam za bazen, probala ga nisam samo kupila odgovarajuću veličinu. Ono veličina je dobra to malo što pokrije![]()
Jao ja bih to tako volela da dozivimUbi me ova dugodnevnica, ubi, evo sedim ko usred bela dana, na nebu pufnasti oblačići
kupaci imam od prosle godineDa si herbalife pila u minimal kostitmu bi bila![]()
jel dodje neko uputstvo uz ovo
ja ne volim duple kupaceJa imam njen jedan model stariji
Volem te sto siju kupace
Pa herbalife je dobar i za kozu jbtkupaci imam od prosle godine
nego me faca brine
mada, koji moj se brinem ionako mi jedino ledja, listove i gujicu vidi sunce![]()
Batali to citanje jbtubite me sto citam na reditu kako gomili ljudo vbeam nije uradio posao...sto ja to citam, sto : ((((
Ovaj sto imam se brzo susija ne volim duple kupace
kad je dupli materijal ili postavu kad ima
to se osusi nikad
a sve je teze naci bez toga((
neka gaPa herbalife je dobar i za kozu jbt
pa sad sam prvi put to uradila, casna pionirskaBatali to citanje jbt
To moras da prestanes, ali ozbiljno
Nije bas prijatno ja sam to doživela 2011-e i sećam se moje prijateljici koja živi u Stokholmu sad već 40 godina, kaže trebalo joj je oko 10 da se navikne, ustvari da prihvati da mora potpuno da zamraci sobu da bi zaspala. Prilično je zeznuto naročito ako ustajes u 05h.Jao ja bih to tako volela da dozivim
mozda neku mivelu da krnes ili mg tabletutrenutno sam ko krava sto je pasla vise deteline no sto sme.
ko svinja se ozdro vec peti dan zaredom.mozda neku mivelu da krnes ili mg tabletu
da ti rascisti situaciju
mislim, ako je to ta situacija, jel
ma za paspul nije brigaOvaj sto imam se brzo susi
I paspul isto, njihovi kupaci su mi![]()
mivelu onda ili magnezijum pa sutra jovo nanovoko svinja se ozdro vec peti dan zaredom.
a sutra na jos jedan rucak pozvan![]()
imam magnezijuma u sebi za prodajumivelu onda ili magnezijum pa sutra jovo nanovo![]()
auuimam magnezijuma u sebi za prodaju
problem je 12 cokolada od 300grama prethodnih dana
tu samo putinov sarmat pomaze
ma moram mlecne stvari da izbacim skroz iz ishrane to nista ne valja ovo sto kupujemo... kad sam ja poceo da jedem kockicu cokolade na dan, a ceo zivot tamanio slatkise, znaci da sam bas zabrazdio... nije mi nikad bio problem da se skinem sa bilo koje zavisnosti.auu
ne znam sta tu pomaze
mislim, ja uz cokoladu obavezno popijem casu mlijeka jer...
medjutim, ni u trudnoci nisam pojela toliko cokolade tako da to tvoje iskustvo mi je terra incognita![]()