Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaaaa..čiz kej
Šta ću kad volimAaaaaaaa..čiz kej![]()
Prošle godine u Igalu na izletu u Plavu špilju na brodiću smo bili sa herbalife sektomja bila uvjerena da ti shejkovi odavno ne postoje![]()
Čega?Odbrojavam poslednje dane.
znaci ako vidimo taru s kacketom da bjezimoProšle godine u Igalu na izletu u Plavu špilju na brodiću smo bili sa herbalife sektom
Najbolji radnici dobili 5 fana od firme na moru. Svi iste kačkete, svi istu priču vrte... sekta![]()
Pa sta ti radi?e, koliko imam modrica po faci od ovog treceg vbeama
danas sam kao pokrila sminkom da izadjem
uzas, ali uzas
ne moze se to pokriti
valjda ce proci za koji dan
Pa svetle buducnosti hahahhah. Tj ranije sam radila jedan posao sad cu vrv da se presaltam na ko zna sta, a mala M ne voli promene. Tj spucao mi se ego jhahhahhaha
pa takvo sljaka laserPa sta ti radi?
Ja i bez lasera moram za lice 50spf.U kuću i ne izlazi do jesenipa takvo sljaka laser
ako je na jacem setovanju
danas sam izasla vani
imala sam spf 30 i bila sam kratko
al bilo je sunce jedno pola sata
ako sam sta zasrala gotovo je sad![]()
ma kako da neJa i bez lasera moram za lice 50spf.U kuću i ne izlazi do jeseni
Prošle godine u Igalu na izletu u Plavu špilju na brodiću smo bili sa herbalife sektom
Najbolji radnici dobili 5 fana od firme na moru. Svi iste kačkete, svi istu priču vrte... sekta![]()
pitaj za kontakt
Cuj pitaj za kontaktpitaj za kontakt
mozda dobijes neki popust ako kupis 158 iljada paketica![]()
pa ti si zavrbovanaCuj pitaj za kontakt
Cim kupis ti si kontakt![]()
Nivein 50 spf je odlicanja sam kupila neki korejski spf 50 kao ajde...da stavim ispod ove bb kreme koja ima 30
sad jos samo da se ospem od njega
ovako ukocena i izubijana i ljeto moze poceti
plus mi ovo ljeto ne gine da nosim sesir, a ja sa sesirom izgledam ko ucitelj splinter
dakle kao pacov, dzinovski pacov
Pogledajte prilog 1353024
ja nivei ne prilazimNivein 50 spf je odlican
eto, neko minimalJa narucila kupaci
Minimal![]()
Ja narucila kupaci
Minimal![]()
nasi nisu pufnastiUbi me ova dugodnevnica, ubi, evo sedim ko usred bela dana, na nebu pufnasti oblačići