Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A tek skoro su i usle u modu te sa visokim strukom.Godinama su "vladale"one sa niskim.
Sve zavisi od gradje tijela.Meni te sa niskim strukom nikako ne stoje.Spadaju mi,a i cine me sirom.Dok mi ove druge sasvim odgovaraju,a tesko su se nalazile.
Samo da te ispravim one sa dubokim strukom su bile u modi u mojoj mladosti i dosta pre, a I posle....onda su došle neko vreme te plice, koje se meni lično ne sviđaju jer mi ne stoje, ali su ih moje cure nosile i obožavala. Sad vidim nose neke ni plitke ni duboke i te mi se čine ok, ali sam bila jako protiv plitkim jer ne možeš da sednes ili je daj boze cucnes u njima. Pola guzze se vidi u njima, što u dubljim nije slučaj. Ali ko mene pita mlade devojke nose šta vole, tako je bilo oduvek i neka je.

348931541_781126720340852_5078228093184566682_n.jpg

One,mislim,bolje stoje onima sa muskom gradjom kukova,tj.ravnije pozadine.😀
ja nisam tako gradjena, zapravo imam izrazene kukove u odnosu na struk i solidno veliko dupe 😆
a bolje mi stoje i bolje se osjecam u farkama koje nisu viskog struka
u tim visokog struka se osjecam kao u pelenama
smetaju mi kad sjedim, smetaju mi kad stojim, imam osjecaj da su mi do pazuha i dzepovi su im beskrajni, a potpuno beskorisni
takodjer me vizualno skrate i sabiju nekako
osjecam se ko parizer u tome
dislajkujem maksimalno 😬

ja nisam tako gradjena, zapravo imam izrazene kukove u odnosu na struk i solidno veliko dupe 😆
a bolje mi stoje i bolje se osjecam u farkama koje nisu viskog struka
u tim visokog struka se osjecam kao u pelenama
smetaju mi kad sjedim, smetaju mi kad stojim, imam osjecaj da su mi do pazuha i dzepovi su im beskrajni, a potpuno beskorisni
takodjer me vizualno skrate i sabiju nekako
osjecam se ko parizer u tome
dislajkujem maksimalno 😬
Ne volim ni ja one bas preduboke,do zeluca.🙂
Narocito ne one koje su siroke u srednjem dijelu,a dole se suzavaju...mislim,ne znam tacno kako da ih opisem..uske gore,siroke na sredini i opet uske dole.😂
Te ,mislim, da nijednoj gradji ne odgovaraju,a nose se masovno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back