- Poruka
- 121.714
Kod mene je problem vrsta posla, kad klecim i cucim problem je nizak struk
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
One,mislim,bolje stoje onima sa muskom gradjom kukova,tj.ravnije pozadine.Kod mene je problem vrsta posla, kad klecim i cucim problem je nizak struk
Samo da te ispravim one sa dubokim strukom su bile u modi u mojoj mladosti i dosta pre, a I posle....onda su došle neko vreme te plice, koje se meni lično ne sviđaju jer mi ne stoje, ali su ih moje cure nosile i obožavala. Sad vidim nose neke ni plitke ni duboke i te mi se čine ok, ali sam bila jako protiv plitkim jer ne možeš da sednes ili je daj boze cucnes u njima. Pola guzze se vidi u njima, što u dubljim nije slučaj. Ali ko mene pita mlade devojke nose šta vole, tako je bilo oduvek i neka je.A tek skoro su i usle u modu te sa visokim strukom.Godinama su "vladale"one sa niskim.
Sve zavisi od gradje tijela.Meni te sa niskim strukom nikako ne stoje.Spadaju mi,a i cine me sirom.Dok mi ove druge sasvim odgovaraju,a tesko su se nalazile.
vodoinstalaterskaKod mene je problem vrsta posla, kad klecim i cucim problem je nizak struk
pa imas razne vrste krojevaKod mene je problem vrsta posla, kad klecim i cucim problem je nizak struk
ja nisam tako gradjena, zapravo imam izrazene kukove u odnosu na struk i solidno veliko dupeOne,mislim,bolje stoje onima sa muskom gradjom kukova,tj.ravnije pozadine.![]()
Jaooo što vam je lepooo...Dan prvi mnogo lep![]()
Jedan od najgorih keksova mog djetinjstva.Pogledajte prilog 1350188
ja bi ubio za ovo
Ne volim ni ja one bas preduboke,do zeluca.ja nisam tako gradjena, zapravo imam izrazene kukove u odnosu na struk i solidno veliko dupe
a bolje mi stoje i bolje se osjecam u farkama koje nisu viskog struka
u tim visokog struka se osjecam kao u pelenama
smetaju mi kad sjedim, smetaju mi kad stojim, imam osjecaj da su mi do pazuha i dzepovi su im beskrajni, a potpuno beskorisni
takodjer me vizualno skrate i sabiju nekako
osjecam se ko parizer u tome
dislajkujem maksimalno![]()
a daNe volim ni ja one bas preduboke,do zeluca.
Narocito ne one koje su siroke u srednjem dijelu,a dole se suzavaju...mislim,ne znam tacno kako da ih opisem..uske gore,siroke na sredini i opet uske dole.
Te ,mislim, da nijednoj gradji ne odgovaraju,a nose se masovno.
znaci odvratnost jedna od keksaPogledajte prilog 1350188
ja bi ubio za ovo
ma šetaj bre idi vidi jel sam tamoznaci odvratnost jedna od keksa![]()
jednostavno je bljakma šetaj bre idi vidi jel sam tamo